Categories: ActualitateFlash

Bărbatul, cinci ani de închisoare cu executare, femeia, trei ani cu suspendare

Ieri, a fost dată sentinţa în cazul soţilor Alin şi Cătălina Sav, acuzaţi că au supus o minoră de 13 ani la perversiuni sexuale.
Alin Sav a fost condamnat la cinci ani de închisoare şi doi ani de interzicere a drepturilor civile, pentru activităţi sexuale cu un minor, prin schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de viol. Soţia pedofilului, Cătălina Sav, a primit trei ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de cinci ani, pentru corupţie sexuală. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la 10 zile de la comunicare.
Soţii Alin şi Cătălina Sav, din comuna Băcia, au fost reţinuţi şi trimişi în faţa instanţei, după ce, timp de un an, au minţit-o pe fiica unor prieteni că va primi mulţi bani, dacă va face materiale pornografice cu ei, pe care le vor posta pe un site, astfel încât ea îşi va putea ajuta părinţii să-şi cumpere o casă, pentru a nu mai sta în chirie. Ofiţerii de la Crimă Organizată au stabilit, la data arestării lui Alin Sav, în luna octombrie a anului trecut, că acesta a violat-o pe fata de 13 ani, iar mai apoi a filmat-o în timp ce aceasta întreţinea relaţii sexuale cu soţia lui, după care a postat imaginile pe Internet. (A. Nedelcoff)

MesagerulHunedorean