Bărbatul care şi-a ucis iubita cu un cuţit de vânătoare, trimis în judecată

Bărbatul de 27 de ani, Cristian Stănciu­les­cu, din municipiul Hunedoara, se află în arest preventiv după ce judecătorii Tribunalului Hunedoara au admis propunerea procurorilor de prelungire a mandatului.
Magistraţii au stabilit zilele trecute că solicitarea parchetului este întemeiată şi au respins cererea de înlocuire a măsurii ares­tării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de inculpat.
Dosarul în care individul va fi judecat pentru omor a fost înregistrat pe rolul Tribu­nalului Hunedoara. Stănciulescu este învi­nuit că şi-a înjunghiat de patru ori iubita, o tânără de 22 de ani. În urma unui conflict pornit din gelozie, Stănciulescu şi-a ucis logod­nica cu care urma să se căsătorească peste câteva luni. Fata a fost înjunghiată cu un cuţit de vânătoare, prima dată în piept, ca mai apoi de alte trei ori în spate, astfel că n-a avut nici o şansă de supravieţuire. S-a bă­nuit că individul ar fi consumat stupe­fian­te înainte de conflict, iar după comiterea oribilei fapte a fugit din locuinţă.
Cu acelaşi cuţit s-a mutilat în zona gâtului şi a fost zărit plin de sânge pe o stradă din municipiul Hunedoara de către un jandarm aflat în timpul liber. Militarul a aflat de la individ de grozăvie, l-a imobilizat şi a alertat poliţiştii. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare