Bărbat dispărut, descoperit spânzurat în pădure

3 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Tatăl unui tânăr din municipiul Lupeni a aflat cumplita veste cum că fiul său, pe care-l dăduse dispărut cu trei zile în urmă, este mort. Omul se temea de ceea ce e mai rău după ce băiatul său, în vârstă de 32 de ani, plecase de acasă în dimineaţa zilei de 1 februarie.
Bărbatul suferea de o boală psihică şi tocmai acest lucru îi îngrijora pe membrii familiei sale. Din acest motiv au cerut ajutorul poliţiştilor din municipiul Lupeni şi l-au dat în urmărire. Din păcate, bărbatul a fost găsit fără suflare, sâmbătă după amiaza, într-o zonă izolată a Lupeniului. „Poliţia municipiului Lupeni a fost sesizată prin intermediul apelului de urgenţă 112, că în zona montană izolată cunoscută sub denumirea de Agrement Braita, din locul numit Cascada, a fost găsită o persoană de sex masculin spânzurată. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, persoana în cauză este Roman Emanuel, din municipiul Lupeni, care la data de 01.02.2019, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Nu sunt suspiciuni de comitere a unei infracţiuni“, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili circumstanţele şi împrejurările în care a survenit decesul victimei. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident mortal la Bălata

Viteza prea mare a fost cauza care a dus la tragedie, au stabilit anchetatorii. Victima este un bărbat de 63...

Tragedie în familia unui poliţist devean

Durere fără margini în familia Vonu, din municipiul Deva, după ce două femei, mamă şi fiică, una de 63 de...

Tricolorii U17, testaţi fizic înainte de plecarea la turneul din Spania

Reuniţi la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, înaintea turneului amical pe care-l vor disputa în Spania, în perioada...

Închide