Categories: Actualitate

Aveţi vreo informaţie?

Cristina Ghenea

Oamenii legii sunt pe urma unui şofer, care, în urmă cu o săptămână, a lovit un tânăr pe trecerea de pietoni şi a fugit, apoi, de la locul accidentului. Victima a fost grav rănită şi este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, la secţia Ortopedie.
Accidentul a avut loc în Deva, pe DN 7, într-una din serile săptămânii trecute. Un tânăr surdo-mut, de 24 de ani, din judeţul Mureş, încerca să traverseze strada, pe Calea Zarandului, în zona Penny Market, când a fost lovit, pe trecere, de o maşină, care şi-a văzut, mai apoi, de drum. Poliţiştii spun că este vorba despre un autoturism Volkswagen Passat, de culoare neagră, care circula pe direcţia Simeria – Arad, şi care nu a oprit după producerea accidentului, ci, din contră, a călcat acceleraţia şi a trecut prin intersecţia de la Gară, chiar dacă semaforul arăta culoarea roşie. Întreaga întâmplare a fost surprinsă de o cameră video de supraveghere, iar Poliţiştii Biroului Rutier Deva încearcă acum să identifice şoferul vinovat, pentru a-l trage la răspundere pentru faptele sale. Oricine deţine informaţii cu privire la numărul de înmatriculare al autoturismului implicat în evenimentul rutier sau cu privire la identitatea şoferului este rugat să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • eu sunt dragos si am fost acciident Un şofer ce a lovit un om şi a fugit, e căutat de poliţişti. eu sint persoana accidentata daca cineva poate da relatii eu ofer recompensa.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago