Avem Campionat Naţional de Aquatlon!

CSM ”VSK Csikszereda” a anunţat că va organiza Campionatul Naţional de Aquatlon. Competiţia este deschisă pentru toţi cei interesaţi să participle, înotători, foşti înotători, triatlonişti, atleţi, fotbalisti, handbalişti şi practicanţii ai altor discipline sportive, începând de la 8 ani la 99 de ani.
Concursul se va desfăşura pe data de 10-11 iulie, în bazinul Csíki Csobbanó, iar probele sportive vor fi de 200m înot (în bazin 33m lungime, în orice stil de înot), după care se va alerga pe distanţa de 1.000 m pe pista de patinaj viteză (un circuit care măsoară 400m). Copiii vor avea o probă de 100m înot şi 600m alergare.
Categoriile de participare sunt stabilite pe vârste separate, copii, cadeţi, juniori, elite, şi agegroup. Concursul, o premieră pentru România va fi organizat în serii, semifinale şi finale, şi va fi unul foarte spectaculos pentru sportivi şi, implicit, pentru spectator.
Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul www.frtri.ro şi vor avea nevoie, obligatoriu, de licenţă din parte Federaţiei Române de Triatlon.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Meciul România-China la baschet, în deschiderea turneului olimpic

Federaţia Internaţională de Baschet (FIBA) a anunţat programul meciurilor turneelor de baschet 3x3, masculin şi feminin, din cadrul Jocurilor Olimpice.

Atleţii români la Europene, comparaţi cu cei de la Cupa satelor

Maricica Puică (foto), una dintre cele mai valoroase atlete ale României din toate tim­purile, s-a declarant nemulţumită de per­for­manţele obţinute

Cosmin Gîrleanu: Pentru mine, medalia de bronz nu înseamnă nimic

Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu (foto) nu a reuşit să treacă de rusul Zakirov Akhtem, meciul pentru calificarea în finala categoriei

Închide