Categories: Actualitate

Autorul tâlhăriei din Vulcan ataca şi jefuia doar femei

Maximilian Gânju

Procurorii Parchetului de pe lângă Jude­cătoria Petroşani au cerut arestarea pre­ventivă a bărbatului care a agresat şi tâlhărit, cu două zile în urmă, o tânără din municipiul Vulcan, iar judecătorii au admis cererea.
Ovidiu Griga, de 33 de ani, din Vulcan, a urmărit o tânără, a prins-o şi a lovit-o în scara blocului în care locuia, jefuind-o. Asistat de un apărător din oficiu, recidivistul a cerut jude­cătorului de drepturi şi libertăţi să fie lăsat în arest la domiciliu pe perioada cer­ce­tărilor, cerere care i-a fost respinsă.
Ovidiu Griga ţintea doar femei, pe care le ur­mărea şi apoi le tâlhărea. În anul 2018 două femei din Lupeni i-au căzut victime. Băr­batul abia scăpase din puşcărie, după executarea unei pedepse primite tot pentru tâl­hărie. Mai exact în data de 20.03.2018, acesta a fost eliberat condiţionat din închi­soare, unde îşi ispăşea o pedeapsă primită, cum arătam, tot pentru tâlhărie. La apro­xi­mativ o săptămână după eliberare, şi-a re­luat comportamentul infracţional, jefuind două femei din Lupeni. A fost prins şi con­damnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.
Recidivistul a fost eliberat, din nou, con­diţionat în ultimele zile ale lunii noiembrie 2020 şi n-a rezistat prea mult până să co­mită o nouă tâlhărie.
Astfel, zilele trecute o tânără a reclamat că o persoană necunoscută i-a furat, prin vio­lenţă, ghiozdanul pe care îl purta pe umăr şi în interiorul căruia deţinea mai multe bunuri, precum şi un telefon mobil, pe care îl ţinea în mână. Tâlhăria a fost comisă în scara blo­cului în care locuieşte fata, iar poliţiştii au stabilit că a fost urmărită de tâlhar. Individul a fost prins şi dus la sediul Poliţiei Mu­ni­cipiului Vulcan pentru audieri, poliţiştii găsind asupra sa şi bunurile furate de la tânără. Fi­reşte, acesta a fost arestat, din nou, pre­ven­tiv şi urmează să fie trimis în faţa instanţei.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

10 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

10 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

11 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

11 ore ago