Categories: Sport

Autobergamo merge la Galaţi pentru a aduce titlul de campioană

Chiar dacă nimeni nu anticipa acest lucru, finala play-off-ului Ligii I de futsal se va hotărî după meciul decisiv, acesta urmând să se joace mâine, la Galaţi. Autobergamo vrea să obţină victoria care să-i aducă al doilea titlu de campioană din istorie şi al şaptelea trofeu din palmares.

„Ar fi greu de digerat un nou eşec!”
Chiar dacă spera să încheie finala în favoarea sa în cât mai puţine partide, Autobergamo Deva s-a văzut pusă în situaţia de a juca numărul maxim de înfruntări, astfel că va încerca să obţină titlul de campioană chiar pe terenul adversarei sale, United Galaţi. Fiecare echipă a obţinut câte două victorii, una pe teren propriu şi una în deplasare iar duelul de mâine va decide noua campioană a României la futsal. Veteranul grupării devene, portarul Vlad Iancu, consideră că un eşec e de neconceput, dar e conştient că misiunea de câştiga la Galaţi nu e una facilă. „Am trei titluri cu CIP Deva, unul cu City’us Târgu Mureş şi unul cu Autobergamo. Mi-aş dori încă unul! ştiu însă că nu va fi uşor. Presiunea în acest ultim meci e pe umerii noştri, ai celor de la Deva. Ştim asta, dar nu ne deranjează. Vom juca la Galaţi, acasă la United, şi nu va fi uşor, o ştim. Am ajuns la meciul decisiv. Sincer, nu credeam că se va ajunge aici. Dar, tot sincer o spun, pentru spectacol e frumos aşa. Mergem să câştigăm. Înaintea primelor două meciuri, de la Galaţi, am spus că mergem să câştigăm ambele partide, pentru a încheia apoi socotelile acasă, la Deva. Nu s-a întâmplat însă aşa. Ar fi păcat să nu câştigăm titlul. E munca noastră de un an. Am pierdut Cupa României şi ar fi greu de digerat un nou eşec.

Autocar pentru deplasare
Devenii nu se pot baza în meciul de mâine pe Adrian Pânzaru, care e suspendat după cartonaşul roşu încasat în a patra partidă a finalei, dar speră să se bazeze la Galaţi pe aportul propriilor susţinători. Primăria Municipiului Deva va pune la dispoziţia susţinătorilor echipei Autobergamo un autocar pentru deplasarea de la Galaţi, în vederea meciului cinci al finale, astfel că alb-vişiniii ar putea fi susţinuţi de la faţa locului. Partida United Galaţi  – Autobergamo Deva se va juca mâine, începând cu ora 19.00, în Sala Sporturilor „Dunărea” din Galaţi. Meciul va putea fi urmărit şi la TV, pe postul Digisport 3. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

9 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

9 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

9 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

9 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

9 ore ago