Categories: Sport

Autobergamo joacă la Galaţi în derbiul cu United

Nicolae Gavrea

Autobergamo Deva păstrează în continuare şanse la calificarea în finala campionatului de futsal, după ce miercuri seară a învins pe teren propriu formaţia FC Odorheiu Secuiesc, de care a dispus cu 6-1, într-o partidă care a contat pentru grupa B din play-off în Liga 1.
Victoria obţinută miercuri, muncită şi necesară a venit ca urmare a unei evoluţii în care devenii au ratat multe ocazii de a înscrie în prima repriză şi apoi făcând un joc foarte slab în prima parte a reprizei secunde.
Primul gol l-a înscris Pînzaru în min. 2 ca urmare a unei acţiuni individuale şi după o cursă solitară a finalizat cu un şut la colţul lung, deschizând scorul. Bucuria gazdelor a durat un minut, pentru că Hadnagy a adus egalarea din apropierea porţii, după un corner executat de Manya la care mingea a trecut prin toată apărarea deveană. În min. 13, la o acţiune a devenilor, Toni Vives a recuperat o minge în propria jumătate de teren, Obadă a continuat faza şi l-a servit impecabil pe Tacot, care a finalizat cu mult calm, pentru 2-1, rezultat cu care s-a încheiat prima repriză.
În partea a doua din această întâlnire, oaspeţii au mai echilibrat jocul, au creat chiar panică în faţa porţii devene, dar Iancu a fost salvator în câteva rânduri pentru echipa gazdă.
A urmat apoi revenirea devenilor, iar soarta meciului s-a scris practic în minutele 32-33. Mai întâi, Obadă a înscris pentru 3-1, apoi Ferreira a fructificat pentru 4-1, pasa venită de la Obadă într-un moment în care oaspeţii jucau în 5+0, faza prinzându-l pe Manya în poarta Odorheiului. Finalul a fost unul în care s-a consemnat şi o eliminare – Miklos Tamas l-a tras de tricou pe Toni Vives, scăpat singur în fază de gol – şi două reuşite care au dus scorul la 6-1: Andre Sasse a înscris din pasa lui Tacot, iar Biro şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor cu un minut înainte de final.
Derbiul grupei se va juca mâine, de la ora 18.45, la Galaţi, iar Autobergamo nu are voie să piardă, dacă vrea să rămână în cursa pentru accederea într-o nouă finală.
Autobergamo: Iancu, Toniţa – Pânzaru, Obadă, Noe, Tacot, Biro, Vives, Ferreira, Sasse, Varela, Costea. Antrenor – Adrian Moţ.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

2 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

2 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

2 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

2 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

2 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

2 ore ago