Categories: Sport

Autobergamo Deva va avea un debut de sezon incendiar

Ovidiu Mănăstire

Deţinătoarea Cupei României la futsal va debuta în noul sezon al Ligii I cu două partide „de foc”, urmând să întâlnească în primele etape pe vicecampioana Informatica Timişoara şi pe campioana City’us Tg. Mureş. Înaintea începerii campionatului, alb-vişiniii vor lupta pentru Supercupa României, cu gruparea mureşeană, meciul urmând să aibă loc la Deva.

Noutăţi importante în viitorul campionat
Tragerea la sorţi a ţintarului Ligii I de futsal, efectuată ieri, a scos un debut de sezon infernal pentru Autobergamo Deva. Astfel, deţinătoarea Cupei României, va juca în prima etapă, care va avea loc în perioada 3-5 septembrie, împotriva vicecampioanei Informatica Timişoara, în deplasare. În a doua rundă, devenii vor primi vizita campioanei City’us Tg. Mureş, pe care o vor întâlni şi în finala Supercupei României, meci ce va avea loc tot la Deva, în 29 august, de la ora 18.00. „Vom avea un debut de foc, urmând să jucăm în primele două etape cu Timişoara şi Tg. Mureş. Mai important e faptul că vom organiza Supercupa României la Deva, în 29 august. S-au făcut unele modificări pentru noul sezon, cele mai importante fiind că finala campionatului se va juca după sistemul cel mai bun din cinci partide şi înfiinţarea unui campionat Under 19, cu obligativitatea ca fiecare club din Liga I să aibă echipă de acest gen”, a spus Dorin Popa, preşedintele echipei Autobergamo Deva. Mai multe detalii despre noul sezon şi gândurile cu care pleacă alb-vişiniii înainte de start vor fi expuse mâine, de la ora 12.00, când trupa deveană îşi va prezenta lotul, la sediul clubului.

Participă la un turneu internaţional
Până la debutul în campionat, deţinătoarea Cupei României va participa la un turneu internaţional, ce va avea loc la Timişoara, în finalul acestei săptămâni. Patrulaterul este organizat de vicecampioana României, Informatica Timişoara, şi se va desfăşura vineri şi sâmbătă în sala „Constantin Jude” din municipiul de pe Bega. Pe lângă Informatica Timişoara şi Autobergamo Deva, la turneu vor fi prezente echipele Deus Srmeska Mitrovica, vicecampioana Serbiei şi KMF Zelezarec Futsal Club Skopje, campioana Macedoniei.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

8 ore ago