Categories: Sport

Autobergamo Deva este noul lider

Echipa de fotbal în sală Autobergamo Deva este noul lider în Liga 1 la futsal, după ce United Galați a înregistrat prima înfrângere din acest sezon. Primele două meciuri din etapa a VII-a a Ligii I la futsal a adus schimbări în fruntea clasamentului.
Într-un meci fără istoric, Autobergamo Deva a câștigat, scor 18-1, duelul cu CFF Clujana Cluj, recuperându-și astfel locul 1 în Liga I, poziție pe care a urcat în runda precedentă, după victoria de pe teren propriu cu FK Odorheiu Secuiesc. Deva rămâne astfel singura echipă neînvinsă din Liga I.
Confruntarea de la Odorheiu Secuiesc, dintre formația locală și CS United Galați, un adevărat derby, s-a ridicat la nivelul așteptărilor, în timp ce Autobergamo a devenit lider după meciul cu CFF Clujana.
FK Odorheiu Secuiesc s-a impus cu scorul de 3-1 (2-1) câștigând partida cu United Galați, formație aflată înaintea debutului în noul sezon al UEFA Futsal Champions League. Antrenorul-jucător al gălățenilor, Florin Ignat, a deschis scorul în minutul 6. Dar gazdele au egalat prin Tankó și au intrat în avantaj la cabine, după autogolul lui Octavian Cireș.
În repriza secundă echipa din Odorhei a pentru victorie, autor fiind portarul Andrei Grigoraș!

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago