Categories: Sport

Autobergamo a făcut o repetiţie utilă înaintea confruntărilor europene

Liderul Ligii I de futsal a obţinut a patra victorie consecutivă, a treia în deplasare, trecând cu 9-1 de Imperial Wet Miercurea Ciuc. Alb-vişiniii au făcut un antrenament benefic înaintea partidelor din Elite Round UEFA Futsal Cup pe care le vor juca săptămâna viitoare.

Şi-au exersat schemele de joc
Aflată tot pe drumuri în ultima perioadă, Autobergamo a dat spectacol şi pe parchetul din Miercurea Ciuc, unde gazdele au simţit aerul primului eşalon doar din acest sezon. Campionii au deschis scorul printr-o reuşită a lui Florin Matei, care a marcat cu un şut plasat după pasa lui Pînzaru, iar Cristian Obadă l-a majorat cu o reuşită caracteristică, şut din afara careului după o acţiune individuală. Florin Matei a trecut apoi în rolul pasatorului, servindu-l ideal pe Paulo Ferreira, care a înscris cu un şut din unghi iar Tacot, din faţa porţii, a finalizat o combinaţie purtată cu cei doi fraţi Matei. Scorul pauzei a fost stabilit de un jucător al gazdelor, Akos Kovacs deviind în propria poartă execuţia lui Cristi Matei.

Recital şi în partea secundă
Imediat după pauză, Imperial Wet a marcat golul de onoare, Şandor înscriind pe colţul scurt după ce a scăpat singur cu Savu. Reuşita gazdelor a trecut la categoria şi altele pentru deveni care şi-au continuat recitalul cu un gol al lui Paulo Ferreira, internaţionalul marcând de lângă bară după pasa lui Florin Matei. Cristi Matei şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un şut printre picioarele lui Biro iar Mimi Stoica a reuşit un gol superb, vole din prima după cornerul lui Florin Ignat. Căpitanul devean, Cristi Matei, a ratat apoi o lovitură de la 10 metri, trimiţând în bară, dar s-a revanşat servindu-l ideal pe fratele său din corner, iar acesta a stabilit scorul final. Autobergamo rămâne astfel pe primul loc al Ligii I şi merge încrezătoare în Spania pentru partidele din Elite Round UEFA Futsal Cup.
IMPERIAL WET MIERCUREA CIUC 1 (0)
Biro – Kovacs, Pavel, Bodri, Szocs (cpt.). Au mai jucat: Tanko, Tifan, Aramă, Stan, Şandor, Balint. Antrenor: Lorand Szocs
AUTOBERGAMO DEVA 9 (5)
Toniţa – C. Matei (cpt.), F. Matei, Obadă, Paulo Ferreira. Au mai jucat: Savu – Ignat, Stoica, Csoma, Tacot, Pînzaru. Antrenor: Marcos Angulo
Arbitrii: Vlad Ciobanu – Bogdan Hanceariuc (ambii din Iaşi)
Au marcat: Şandor – F. Matei (2), Obadă, Paulo Ferreira (2), Tacot, Kovacs (autogol), C. Matei, Stoica
(Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

23 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

23 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

23 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

23 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

23 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

24 de ore ago