Au urcat băuţi la volan şi au făcut accident

4 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii rutieri din judeţ au avut de intervenit la mai multe evenimente rutiere provocate de şoferi care au urcat la volan în stare de ebrietate.

Astfel, poliţiştii din Uricani au văzut un autoturism pe o stradă din localitate care s-a izbit de o altă maşină parcată. Aceştia s-au autosesizat şi au descoperit, în urma anchetei, că vinovat de producerea accidentului este tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Lupeni. Şoferul avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt ce l-a determinat să nu mai controleze maşina.
Şi lângă Brad a avut loc un accident cauzat de un şofer băut. ”Poliţia municipiului Brad a fost sesizată cu privire la faptul că a avut loc un eveniment rutier, pe DN 76, pe raza satului Podele. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Vaţa de Jos, a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, avariind autoturismul”, potrivit IPJ Hunedoara. La testare a reieşit că şoferul avea o alcoolemie de 0,52 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Alţi doi şoferi băuţi au fost opriţi la timp de către poliţişti. Ambii din Deva, unul de 27 de ani şi celălalt de 23 de ani, conduceau în stare de ebrietate. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Val de incendii de vegetaţie uscată

Nu mai puţin de 38 de incendii de vegetaţie uscată au fost înregistrate în ultimele patru zile, astfel că pompierii...

Descindere a poliţiştilor din Tg. Mureş, la Orăştie

Ofiţerii din Târgu Mureş însoţiţi de mascaţii Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au efectuat patru percheziţii domiciliare şi două...

Universitatea Petroşani a deschis un centru de înscriere la Viena, destinat cu precădere Diasporei

Potrivit reprezentanţilor Universităţii din Petroşani, noul centru de înscriere destinat programelor de licenţă, masterat şi doctorat deschis la Viena, de...

Închide