Categories: Eveniment

Au tâlhărit două persoane în aceeaşi seară

Oana Mihnea

Trei bărbaţi din Petroşani, doi adulţi şi un minor, au agresat fizic şi tâlhărit două persoane. Pentru faptele lor, doi dintre aceştia au fost arestaţi pentru 30 zile, iar al treilea, în vârstă de 17 ani, este cercetat în libertate.
Vineri seara, în jurul orei 19, un tânăr de 17 ani din Petroşani a invitat în locuinţa sa doi prieteni, pentru a se cinsti cu câteva pahare cu băutură. Două ore mai târziu, un bărbat de 38 de ani, cunoştinţă comună a celor trei, a forţat uşa şi a intrat în apatament. Din cauza stării euforice în care se aflau toţi, bărbatul de 38 de ani l-a lovit cu pumnul pe tânăr şi i-a luat din buzunar 2 lei, iar din interiorul casei, un telefon mobil şi alte bunuri în valoare de 100 de lei. În acelaşi loc, la scurt timp, au mai venit încă două persoane, un minor de 17 ani şi un bărbat de 31 de ani, tot din Petroşani, care au plecat împreună cu agresorul. Însă, faptele celor trei nu se sfârşesc aici. Un bărbat de 47 de ani, întâlnit pe o stradă din municipiu, a fost următoarea victimă a celor trei. Fiind şi acesta sub influenţa alcoolului, tâlharii l-au lovit şi i-au furat telefonul mobil, portofelul şi o plasă cu alimente.
Cele două persoane agresate, minorul de 17 ani şi bărbatul de 47 de ani, au ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, pentru a primi îngrijiri medicale. Cei trei tâlhari au fost prinşi de poliţişti şi duşi în faţa instanţei din Petroşani, care i-a trimis pe cei doi adulţi după gratii pentru 30 de zile, iar tâlharul minor va fi cercetat în libertate.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

15 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

15 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

15 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

15 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

15 ore ago