Au blocat macaralele, după ce le-au furat cablurile

Carmen Cosman

Cooperare transjudeţeană între hoţi, care şi-au dat mâna, pentru a  fura mai mulţi colaci din sârmă de pe platforma industrială din Hunedoara.

Prejudiciul produs este consistent şi depăşeşte 80.000 de lei, dar a fost recuperat, după ce hoţii au fost prinşi de poliţişti cu sârma în spate, însă furtul a blocat activitatea unei întregi secţii.
Patru bărbaţi, doi din Hunedoara şi doi din Sebeş, judeţul Alba, cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, sunt cercetaţi de poliţiştii hunedoreni pentru comiterea unei infracţiuni de furt, în urma căreia au creat un prejudiciu de 80.000 lei.  Cei patru au fost prinşi în flagrant, în timp ce transportau bunurile sustrase, de o patrulă mixtă, formată din poliţişti şi un jandarm din Hunedoara. Cei patru a fost surprinşi în zona „Izvor”, în timp ce transportau spre o autoutilitară mai mulţi colaci din sârmă.
„Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţii, Mihai C., de 29 de ani, Vasile S., de 24 de ani, ambii din Hunedoara,  Ilie B., de 22 de ani,  şi Ioan R., de 22 de ani, ambii din municipiul Sebeş, judeţul Alba, au sustras întreaga cantitate de sârmă din incinta unei unităţi industriale din municipiul Hunedoara, de la cablul de alimentare al macaralelor”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Hoţii au acţionat la adăpostul întunericului, iar din cauza furtului, activitatea secţiei în cauză a fost paralizată. “Persoanele menţionate au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală. Prejudiciul estimativ al furtului este de 80.000 lei”, a mai spus Bogdan Niţu.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.