Categories: Actualitate

Au blocat macaralele, după ce le-au furat cablurile

Carmen Cosman

Cooperare transjudeţeană între hoţi, care şi-au dat mâna, pentru a  fura mai mulţi colaci din sârmă de pe platforma industrială din Hunedoara.

Prejudiciul produs este consistent şi depăşeşte 80.000 de lei, dar a fost recuperat, după ce hoţii au fost prinşi de poliţişti cu sârma în spate, însă furtul a blocat activitatea unei întregi secţii.
Patru bărbaţi, doi din Hunedoara şi doi din Sebeş, judeţul Alba, cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, sunt cercetaţi de poliţiştii hunedoreni pentru comiterea unei infracţiuni de furt, în urma căreia au creat un prejudiciu de 80.000 lei.  Cei patru au fost prinşi în flagrant, în timp ce transportau bunurile sustrase, de o patrulă mixtă, formată din poliţişti şi un jandarm din Hunedoara. Cei patru a fost surprinşi în zona „Izvor”, în timp ce transportau spre o autoutilitară mai mulţi colaci din sârmă.
„Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţii, Mihai C., de 29 de ani, Vasile S., de 24 de ani, ambii din Hunedoara,  Ilie B., de 22 de ani,  şi Ioan R., de 22 de ani, ambii din municipiul Sebeş, judeţul Alba, au sustras întreaga cantitate de sârmă din incinta unei unităţi industriale din municipiul Hunedoara, de la cablul de alimentare al macaralelor”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Hoţii au acţionat la adăpostul întunericului, iar din cauza furtului, activitatea secţiei în cauză a fost paralizată. “Persoanele menţionate au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală. Prejudiciul estimativ al furtului este de 80.000 lei”, a mai spus Bogdan Niţu.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

15 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

15 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

15 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

15 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

15 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

15 ore ago