Categories: Sport

Au „curentat” şi vicecampioana

Ciprian Marinuţ

 AS Electroconat, medaliata cu bronz a ediţiei trecute a Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, şi-a continuat parcursul foarte bun pe care-l are în noul campionat şi s-a impus, fără drept de apel, scor 5-2, în faţa vicecampionilor de la EFC Anonimii.

Start modest, final în forţă
Ocupantă a locului doi, cu patru victorii şi o remiză înaintea acestei etape, Electroconat a demonstrat că e pe val şi la primul examen serios, cu o echipă de pe podiumul campionatului trecut. Electricienii au câştigat cu 5-2 derby-ul cu Anonimii, deşi au fost conduşi cu 1-0, la capătul unui meci de bună calitate, în care ambele echipe s-au mişcat cu destul talent şi ştiinţă a fotbalului.
Albu (15) a deschis scorul pentru Anonimii, însă, până la pauză, Electroconat a întors rezultatul, prin golurile semnate de Petrişor (20) şi Băicoană (24), 2-1. Repriza secundă a fost pe muchie de cuţit, însă Anonimii au ratat momentele psihologice, chiar dacă au jucat bine. Mihăiescu (38) a dus scorul la 3-1, iar Suciu (44) a punctat pentru Anonimii şi a dat speranţă că echipa sa poate egala. Aşteptările vicecampionilor s-au năruit peste doar un minut, odată cu golul lui Davidoni (45), iar electricienii au stabilit rezultatul final prin Nechitaru (49), scor 5-2. 

Luptă strânsă
Lidera clasamentului Diviziei A, Old Boys, a reuşit să-şi continue parcursul perfect şi după runda a VI-a, însă e departe de a se desprinde de plutonul fruntaş, care se menţine aproape. Ocupanta locului doi, Electroconat, se află la doar două puncte distanţă, iar podiumul e completat de surpriza Partizan, care are cu trei puncte mai puţin decât lidera. Urmează două echipe care au cu cinci puncte mai puţin, dar cu pretenţii la podium şi altele trei, cu şapte puncte mai puţin, dar sunt şi ele foarte periculoase.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

9 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

9 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

9 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

9 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

9 ore ago