Atletism: Etapa finală a Campionatelor Naţionale de sală pentru seniori şi tineret

5 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Astăzi şi mâine (6 şi 7 februarie 2019), în Sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti, care de curând poartă numele lui Ioan Soter, se vor desfăşura întrecerile Campionatelor naţionale de seniori (ediţia a 49-a) şi cele pentru tineret (ediţia a 36-a). Fiind un an preolimpic, rezultatele sunt foarte importante şi vom urmări cu atenţie evoluţiile celor mai valoroşi atleţi tricolori ai momentului.
Ca o noutate, la ediţia din acest an, odată cu întrecerea indoor etalon, a fost programat şi concursul rezervat probelor combinate la aceleaşi categorii de vârstă, rezultatele contând şi pentru posibila calificare la Campionatele Europene de atletism în sală de la Glasgow, programate la finalul acestei luni, şi la cele balcanice de la Istanbul.
Printre cei care vor evolua la întrecerile de la Bucureşti sunt şi sportivii deveni Andrei Deliu şi Antonela Irimie la săritura cu prăjina şi Florentina Marincu Iuşco, la 60 m şi săritura în lungime. De menţionat că Florentina Marincu Iuşco poate obţine calificarea şi la Jocurile Balcanice de seniori programate la Istanbul în 16 februarie, dar ea are ca şi obiectiv participarea la competiţia de la Glasgow unde are baremul realizat încă de anul trecut.
Să mai notăm că junioara Giorgiana Timu, legitimată şi ea la CNS Cetate Deva, a reuşit calificarea la Campionatele balcanice de juniori programate la finalul acestei săptămâni la Istanbul, unde va concura în proba de săritură în lungime.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cupa BiG FM la fotbal în sală, ediţia a X-a

Ediţia din 2019 a tradiţionalei întreceri fotbalistice pentru liceeni, „Cupa BIG FM“ a ajuns în cel de al 10-lea an...

Luncoiu de Jos: două drumuri încurcate şi alte câteva probleme care necesită rezolvare

Situaţia juridică a două drumuri de pe raza comunei Luncoiu de Jos (Valea Lungă şi Valea Mare) urmează să fie...

Ministrul Natalia Intotero, în dialog cu comunitatea românească din Roma

Delegaţia Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, condusă de ministrul Natalia-Elena Intotero (foto), a avut zilele acestea, la Roma, întrevederi cu...

Închide