„Aţi condus judeţul împreună cu Moloţ!”

Sorina Popa

Liderul liberalilor hunedoreni, deputatul Lucian Heiuş, a declarat, ieri, că social-democraţii ar face bine să nu se mai plângă de „greaua moştenire liberală”
„Le aduc aminte celor de la PSD că din cei 12 ani cât domnul Moloţ a fost preşedinte, jumătate a condus judeţul în alianţă cu PSD, având permanent vicepreşedinte din partea PSD. Ar face bine ca atunci când se referă la greaua moştenire şi la problemele lăsate, să nu uite că au fost în alianţă cu domnul Moloţ. Au condus, au împărţit şi gestionat banii Consiliului Judeţean. Eu zic că s-au făcut multe lucruri bune în ultimii 12 ani. Au fost acolo şi domnii de la PSD”, a declarat Lucian Heiuş.
Parlamentarul PNL susţine că liderii social-democraţi nu sunt capabili să numească manageri profesionişti, cum ar fi la Spitalul Judeţean din Deva. „Ce eforturi au făcut să modernizeze drumurile din judeţ? Iar în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene, probabil vom avea cea mai slabă absorbţie din regiune. Dacă ne comparăm cu Sibiu, Timiş, Arad, suntem depăşiţi”, a spus deputatul liberal.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Bravos natiune !
    Mai nea' Lucica, da pa matale nu Molot te ridica intre "iluminati" ??!!
    Chiar ne iei tampiti ?!
    (nu toti suntem amnezici, nu toti scuipam mana care ...)

  • A pus psd-ul niste directori pe la deconcentrate si agentii, uni sunt de-a dreptul batuti in cap, de o incompetenta de neimaginat.

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

o oră ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

18 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago