Categories: Actualitate

Atacat în trafic cu bâta

Autorul incidentului extrem de grav este un tânăr de 22 de ani, din Geoagiu, care a și fost reținut preventiv pentru 24 de ore. Individul a tăbărât cu bâta pe un vecin, după ce l-a urmărit cu mașina și l-a blocat în trafic.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Geoagiu au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din lo­ca­litate, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor, din Geoagiu, a fost oprit și agresat de un tânăr, care i-a avariat maşina. Din verificările efectuate la fața locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul se de­plasa din direcția Geoagiu-Băi către Gel­mar, iar un autoturism i-a blocat con­ti­nuarea deplasării. Apoi, conducătorul auto­turismului respectiv a coborât din mașină şi a lovit cu o bâtă geamul portierei dreapta-față, cioburile rezultate din spargerea gea­mului provocându-i bărbatului de 54 de ani răni ușoare la mâna stângă”, a informat IPJ Hunedoara. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii și liniștii publice, stabilindu-se că cel bănuit de co­miterea faptelor este un tânăr de 22 de ani, din Geoagiu, vecin al bărbatului agresat, cu care acesta se afla în conflict. Polițiștii au des­fășurat și o percheziție la locuința tâ­nă­rului, unde au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă ce vor fi evaluate, în cadrul dosarului de cer­ce­tare penală. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie vor trebui să de­cidă dacă cer arestarea preventivă pentru 30 de zile a agresorului. (M.Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

14 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

14 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

14 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

14 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

14 ore ago