Interviu

Astrologul Ciarnãu a descifrat „programul” României

06 firicel

Nicolle Ebner

Blând, cu o figură bonomă, genul de persoană care face tot posibilul să arate ca un om normal şi să treacă neobservat, profesorul Firicel Ciarnău (foto), din Simeria, era să mă păcălească şi pe mine. Noroc cu prietenul Dimitri Tâlvescu, care mi-a şoptit la ureche, că stau de vorbă cu unul dintre cei mai „tari” astrologi din România. Profesorului de matematică Firicel Ciarnău, astrologia şi numerologia (considerat tatăl numerologiei în România) i-au adus faima, revista elveţiană „Astrologie Heute” menţionându-l ca unul dintre cei mai prolifici astrologi români. Director şi fondator al primei şcoli de astrologie din România-”Fidelia”, recunoscut drept „Astrologul anului” în 2004 pentru merite deosebite şi contribuţia adusă astrologiei româneşti, membru fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei Astrologilor din România, redactor coordonator al revistelor electronice Astro Text şi Astrele, autor al cărţii „Numerele vii”-care a devenit bibliografie la unele facultăţi, Firicel Ciarnău a ajuns, prin intermediul Internetului, să modereze, în total, peste 30.000 de persoane zilnic, români din toate colţurile lumii. Până să-l întâlnesc, am fost convinsă că, ce-ţi este scris în stele, „în frunte ţi-e pus”, şi chiar dacă o mai coteşti, finalul nu poate fi altul. La prima lecţie de astrologie la care am participat – adică şueta pe care am înregistrat-o – profesorul Ciarnău, care studiază de o viaţă influenţa mişcării astrelor asupra noastră, ca entităţi energetice, mi-a spus cu totul altceva. Aşa s-au brodit lucrurile, de am ajuns să primesc răspunsul la una dintre marile mele dileme. În urmă cu trei ani, pe vremea când eram în vizită la sora mea, în Miami-Florida, un astrolog prezicea, într-o emisiune, finalul erei preşedinţilor „…escu” din România, în 2009. Prin urmare, recunosc, eram convinsă că Antonescu n-are cum să ajungă preşedinte iar boieria lui Băsescu se încheie în 6 decembrie. Şi totuşi…

De ce Băsescu şi nu Geoană?
Poate cel mai mare dar primit de oameni de la Divinitate, în afară de viaţă, este liberul arbitru. Or, astrologia, care este o ştiinţă în toată regula, nu impune, ci doar predispune. Adică îţi creionează programul de viaţă, dar de tine depinde dacă depăşeşti programul sau nu, dacă faci bine sau rău. Deci, nimic nu este bătut în cuie, nimic nu este predestinat, există doar o cale trasată pe care o respecţi sau nu, că doar tu singur ţi-ai asumat-o. Cei care îşi depăşesc programul, foarte bine, iar pentru cei care se lovesc de eşec, nu este nimeni vinovat, decât ei singuri, pentru că nu au fost în stare să respecte programul. Nu am vrut să studiez alegerile prezidenţiale, deoarece, în ultimul timp, m-a scârbit toată situaţia politică din România şi nu vreau să mai discut politică cu nimeni, nici măcar cu cei din familie. M-am uitat peste astrogramele lui Băsescu şi ale lui Geoană. Se confirmă astrologic agresivitatea lui Traian Băsescu, la fel cum se confirmă şi faptul că Geoană poate fi dus de vânt. 

Şi atunci, care este soluţia? Care dintre cei doi s-ar fi potrivit, cu adevărat, mai bine, României?
Credeţi-mă, şi eu mă întreb care este soluţia. Ştiu că ar fi fost extraordinar să puteţi scrie un articol pe această temă, dar sincer, nu este clar.

Bun, dacă nu ştim ce preşedinte i se potriveşte, atunci care este oare „programul” României, drumul pe care ar trebui să meargă, misiunea ei?
Desigur, interpretările sunt mult mai multe şi mai complexe, dar făcând calculele necesare pe baza datelor de „naştere” ale României, toate acestea mie îmi spun un lucru important: România are o misiune spirituală, ar putea deveni un lider spiritual pentru alte popoare. Şi să fie clar din start, când vorbesc despre spiritualitate, nu mă refer numai la biserici, mânăstiri, “sobor de preoţi” şi alte asemenea. Vorbesc de spiritualitatea în sensul său adevărat, care înseamnă mult mai mult, incredibil mai mult, decât cred cei ce nu au aprofundat acest domeniu.

Aţi cunoscut vreun candidat la alegeri, sau vreun program electoral care să fie în armonie cu misiunea României?
Mă tem că nu! Da, sunt absolut de acord că trăim într-o lume modernă, trăim în planul fizic şi atunci trebuie să respectăm legile sociale ale planului fizic, inclusiv România nu poate neglija aşa ceva, dar… atât de mult au copiat politicienii programele altor ţări, încât nu au fost atenţi că ele sunt potrivite pentru misiunile acelor state şi nu se potrivesc foarte bine misiunii principale a ţării pentru care candidează, de parcă ar candida pentru o altă ţară şi nu pentru România.
(în numărul viitor, aflaţi, din astrogramele profesorului Ciarnău, când va fi apogeul crizei economice şi când iese România la liman).

One thought on “Astrologul Ciarnãu a descifrat „programul” României

  • Urez pe aceasta cale,colegului prof.Ciarnau Firicel si familiei sale Sarbatori Fericite si Nasterea Domnului nostru Isus Hristos sa va aduca sanatate si bucurii.
    prof.cornelius serghie-Canada

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.