Categories: Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Începând cu ediţia de astăzi, cotidianul nostru lansează o nouă rubrică pentru cititorii săi care sunt interesaţi de predicţiile astrale. Este vorba de o rubrică interactivă, menită să vină  în ajutorul cititorilor care vor să ştie ce le rezervă viitorul, potrivit configuraţiei astrelor într-un moment sau altul.
Ca urmare, cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din ziar, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele următoare  să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în această pagină. Vă urăm succes!

 

Oana, 15.01.1982, orele 17:00, Hunedoara, Capricorn cu ascendentul în Rac: Aveţi o personalitate cu o latură emoţională foarte puternic pronunţată. Ar fi indicat să încercaţi să vă moderaţi emoţiile, deoarece acestea vă pot conduce să reacţionaţi cam dur şi impulsiv. Pentru dumneavoastră contează cel mai mult în această viaţă noţiunile de cămin şi familie, pentru care simţiţi un ataşament profund. Încercaţi să renunţaţi la comoditate şi sedentarism. Atenţie în alegerea partenerului de viaţă, deoarece riscaţi să ajungeţi sub controlul complet al acestuia. Sunteţi foarte capabilă în a vă prezenta şi promova opiniile, fiind un foarte bun comunicator. Dispuneţi de o capacitate intelectuală foarte bună, manifestând originalitate şi inventivitate în gandire.

Mircea, 11.02.1946, ora 04:00, Sibiu, Vărsător cu ascendentul în Săgetător: Sunteţi o persoană deschisă şi originală, fiind animat de un spirit filozofic. Nu acceptaţi nici o constrângere ce v-ar putea limita libertatea personală. Destinul vă rezervă o situaţie financiară şi profesională foarte favorabilă. Succesul în viaţă se manifestă datorită norocului şi şansei, dar şi graţie ajutorului persoanelor de sex feminin. Se recomandă să manifestaţi o atitudine cât mai practică în relaţia cu partenera de viaţă, existând un risc major de instabilitate în căsnicie. Atenţie la duşmanii declaraţi, care vă pot pricinui prejudicii grave.

Cristina, 26.11.1988, orele 22:00, Hunedoara, Sagetător cu ascendentul în Leu: Iată o personalitate regală, ce beneficiază de o charismă deosebită. Sunteţi foarte dinamică şi energică, astfel încât ceilalţi vă caută compania. Din păcate, relaţiile de dragoste se manifestă disonant, deoarece nici măcar dumneavoastră nu ştiţi exact ceea ce vă doriţi. Vă sfătuiesc să mizaţi întotdeauna pe arma sincerităţii şi să nu uzaţi de exagerări sau dezinformări, în caz contrar riscând pierderea statutului social. Aveţi o capacitate deosebită de mobilizare în acţiunile pe care le desfăşuraţi. Ca şi o atenţionare, vă propun să renunţaţi la orice tip de vicii, deoarece aveţi o puternică predispoziţie astrală pentru asemenea chestiuni.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Laudabila initiativa Dvs. de a va dezvolta situl cu noi rubrici, dar ati putea lua exemplu de la colegii Dvs. de la celelalte publicatii locale de a revedea articolele de la unele categorii vechi din 2009. Este pacat pentru cei care va citesc on-line sa "treaca" atit de repede peste acest ziar.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

3 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

3 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

3 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

3 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

3 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

3 ore ago