Categories: Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina 6, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în ziar. Vă urăm succes!

 

Irina, 09.09.1976, ora 02:30, Hunedoara, Fecioară cu ascendentul în Leu: Încă de timpuriu, viaţa v-a adus în postura de a face faţă greutăţilor şi dificultăţilor de tot felul, mai ales în perioada copilăriei şi a adolescenţei, etape ale vieţii care au stat sub influenţa unei limitări severe, care v-a lezat emoţional. Sunteţi o femeie atrăgătoare şi sclipitoare, cu un aer superior şi o atitudine maiestuoasă, care în acelaşi timp, ştiţi să rămâneţi serioasă şi responsabilă. Aveţi un mental sublim şi o exprimare foarte plăcută, fiind o prezenţă grozavă. În domeniul relaţiilor de iubire, soarta este foarte generoasă cu dumneavoastră, oferindu-vă rarisimul prilej de a cunoaşte dragostea adevărată în toată splendoarea sa, sau aşa cum se mai spune, acel suflet pereche după care tânjeşte mai toată lumea.

Crina, 19.03.1985, orele 23:00, Brad, Peşti cu ascendentul în Scorpion: Sunteţi o fire eminamente introvertită, emoţională şi sentimentală, cumva aparent detaşată de implicaţiile mediului exterior, refugiindu-vă în lumea imaginaţiei, a himerelor şi a iluziilor. V-aş recomanda cu căldură să păşiţi cu încredere în lumea şi în viaţa reală, care are potenţialul de a vă oferi beneficii semnificative, cum ar fi o situaţie materială decentă, un loc de muncă bunicel şi o carieră superioară. Vă atrag  misterele, precum şi chestiunile oculte, aceste teme fascinându-vă dintotdeauna. Şansele ca în această existenţă să întâmpinaţi unele evenimente, pe care unii le-ar categorisi drept paranormale, sunt ridicate. Veţi avea copii buni. Atenţie mare cu sănătatea.

Vasile, 01.09.1956, orele 18:00, Sibiu, Fecioară cu ascendentul în Vărsător: Aveţi o personalitate vizionară şi avangardistă, mai dificil de înţeles şi acceptat de către persoanele cu care interacţionaţi. Trăsăturile principale ale fiinţei dumneavoastră se leagă îndeosebi de ipostaza cerebralităţii, a intelectului şi a ideilor, a teoriilor şi a ipotezelor revoluţionare. Sunteţi şi un om onest şi caritabil, metaforic fiind cumva asemenea scrupulozităţii înnăscute, evidenţiind calităţi pe care le îndreptaţi în special către ceilalţi, deci, înspre societate. Astrograma relatează un interes intens pentru situaţia maritală, a cărei stare a constituit dintotdeauna întâia prioritate. Relaţionările, mai ales cele de tip amoros, cu sexul frumos, par a vă fi fost foarte benefice în viaţă.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

18 ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

18 ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

18 ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

18 ore ago