Categories: Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina 6, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în ziar. Vă urăm succes!

 

Cerasela, 22.02.1975, ora 03:30, Braşov, Peşti cu ascendentul în Săgetător: Iată o fire jupiteriană pentru care omenia, bunăvoinţa, spiritualitatea, cinstea, credinţa, alăturate unei naturi inventive şi inovative reprezintă trăsături fundamentale. Sunteţi o persoană dinamică cu multă energie şi iniţiativă, care luptă şi răzbate în viaţă pentru o condiţie mai bună. Sunteţi inteligentă, deţinând o cultură vastă şi diversă. Din punct de vedere financiar, astrograma relevă aspecte foarte favorabile, observându-se venituri din surse mai neobişnuite, posibil şi din schimburi comerciale. Cariera este frumos reprezentată, având succes pe cont propriu sau datorită propriilor abilităţi şi capabilităţi, fiind potrivită pentru o activitate independentă, chiar antreprenorială. Căsnicia, din păcate, este cam nefastă.

Andrada, 11.03.1989, orele 17:00, Deva, Peşti cu ascendentul în Fecioară: Personalitatea dvs. îmbină trăsături aparent incompatibile, camuflând credinţa şi spiritualitatea sub aparenţa scepticismului. Convingerile şi conceptele de viaţă sunt radicale, chiar fundamentaliste, exprimarea fiind de asemenea foarte categorică. Raporturile şi relaţionările cu ceilalţi sunt în general favorabile, punând totuşi un prea mare accent pe sfaturile şi părerile altora. Când vine vorba de căsnicie, aici situaţia devine ceva mai complicată, evidenţiindu-se o dependenţă severă faţă de partener, dar şi unele neînţelegeri care implică o comunicare defectuoasă. Iubiţi într-un mod orginal, uşor excentric. Cariera vă este favorabilă, cu condiţia să fiţi cinstită şi corectă, putând accede într-o veritabilă poziţie superioară de conducere, de prim rang, fiind astfel onorată.

Corneliu-Ştefan, 04.06.1982, orele 21:00, Deva, Gemeni cu ascendentul în Săgetător: Sunteţi un om de viaţă, pozitiv, glumeţ, norocos în general, precum şi vorbăreţ, analitic, flexibil şi adaptabil la schimbări. Aveţi şi o natură spirituală, fiind sensibil la chestiuni ce implică latura mistică sau nevăzută a vieţii. Aveţi succes în iubire, cu toate că puteţi exagera, nefiind tocmai icoana fidelităţii. Căsnicia pare a fi în regulă, punând mare valoare pe înţelegerea la nivel comunicaţional şi de convergenţă mentală. Situaţia materială e bună, dar nu extraordinară. Succesul profesional vine ceva mai târziu în viaţă, şi doar atunci când veţi învăţa să respectaţi autoritatea şi să vă organizaţi pragmatic şi metodic. Aveţi succes în chestiuni litigioase.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

17 ore ago