Categories: Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina 6, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în ziar. Vă urăm succes!

 

Adriana, 22.08.1981, orele 24:00, Câmpeni, Leu cu ascendentul în Gemeni: Aveţi o personalitate frumoasă, chiar splendidă, ceea ce vă asigură o certă vizibilitate şi strălucire printre oameni. Posedaţi şi un aspect fizic plăcut. Sunteţi dedată trăirii vieţii din plin, sociabilă, plăcându-vă oamenii, agitaţia şi diversitatea. Astrele vă anunţă o carieră foarte privilegiată, într-un domeniu special, în care veţi uza din plin de specificul, individualitatea şi unicitatea dumneavoastră. Aveţi grijă la duritatea exprimării, dar şi la lipsa de control asupra emoţiilor. Afecţiunile probabile se leagă de zona capului, rinichilor, părţilor specific femeieşti, dar şi zona gâtului şi a cefei. Menajaţi-vă când vine vorba de stres. Căsnicia vă este favorabilă, soţul reliefându-se drept o persoană spirituală, erudită şi cu un spirit liber.

Petre-Anton, 04.02.1979, orele 18:30, Crişcior, Vărsător cu ascendentul în Leu: Astrograma dumneavoastră relevă unele aspecte de un dinamism accentuat. Judecând după aceste aspectări, aş spune că aveţi un destin cu foarte multe provocări, trebuind ca în urma acestor evenimente să asimilaţi anumite lecţii de viaţă. Aşadar, cu puţină deschidere şi înţelepciune, puteţi deturna toate aceste situaţii dificile în beneficiul propriu. Sunteţi o personalitate revoluţionară, intensă, fiind reticent în a se supune în faţa oricărei autorităţi. Legat de dragoste şi copii, totul pare a fi în regulă. Dacă veţi da dovadă de stabilitate şi seriozitate, cariera vă va oferi o poziţie tare. Fiţi foarte atent cu sănătatea, afecţiunile probabile fiind legate de starea nervoasă, circulaţie, inimă şi coloană.

Andrei-Cristian, 09.09.1991, orele 20:00, Deva, Fecioară cu ascendentul în Peşti: Sunteţi un om foarte inteligent, indiferent că este vorba de o inteligenţă nativă, fie de o capacitate deosebită de asimilare a cunoştinţelor de ordin scolastic. Personalitatea este interiorizată, discretă, modestă, cu o capacitate de analiză şi evaluare deosebit de performantă, dar şi cu o tendinţă de a se autoizola. Atenţie la afecţiuni referitoare la ochiul stâng, sistemul cardiac şi coloana vertebrală. Dacă vă veţi modera orgoliul şi impulsurile emoţionale, veţi beneficia de o căsnicie împlinită. Cariera este interesantă, trebuind să optaţi pentru domenii ce ţin de originalitate şi inventivitate. Compatibil cu cele din Leu, Balanţă, din ultimele jumătăţi ale Racului şi Fecioarei, dar şi prima parte a Scorpionului.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

17 ore ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

17 ore ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

17 ore ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

17 ore ago

Telenovelă sfârșită în sala de judecată

Amantul a devenit extrem de gelos și și-a urmărit iubita întocmai ca în filmele cu…

17 ore ago