Categories: Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina 6, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în ziar. Vă urăm succes!

 

Gyula, 30.12.1969, ora 01:45, Odorhei, Capricorn cu ascendentul în Balanţă: Sunteţi un om original, independent, nonconformist, cu o inimă nobilă şi o înţelepciune aparte. Ştiţi cum să vă faceţi îndrăgit de ceilalţi, fiind o prezenţă plăcută şi distinsă. Conform astrogramei, câştigurile trebuie să fie cumva legate de un domeniu ce ţine de lichide ori remedii, sau de latura mistică şi spirituală a existenţei. Nu sunteţi, totuşi, un foarte bun administrator al propriilor finanţe. Comunicarea şi împărtăşirea informaţiilor, precum şi a ideilor, alăturate deplasărilor dese, constituie preocupări uzuale cotidiene. Deşi activ şi dinamic în domeniul afectiv, acest capitol al vieţii nu este tocmai pozitiv reliefat. Atenţie şi la viaţa de cuplu, dar şi la copii. Predispoziţie spre afecţiuni renale şi ale zonei capului.

Ştefan, 17.05.1987, orele 22:00, Brad, Taur cu ascendentul în Săgetător: Aveţi o personalitate foarte complexă, în principal, evidenţiindu-se trăsături ce ţin de profunzime, onestitate, libertate în gândire, alăturate unei elevate spiritualităţi. Prognoza financiară este chiar benefică, deşi veniturile sunt cam inconstante, astfel încât, bugetul dumneavoastră va trebui să fie mai mereu unul flexibil. Aveţi un cămin frumos, mai mult decât satisfăcător. În iubire, ştiţi cum să vă manifestaţi afectuos şi tandru cu persoana iubită. Veţi avea copii. Sănătatea, în general este în regulă, cu excepţia stărilor febrile. Sunteţi priceput în a oferi sfaturi de ordin medical. Atenţie mare în căsnicie, riscul de divorţ fiind unul semnificativ. Compatibil cu nativele din Taur, prima parte a Racului, dar şi a doua jumătate a Gemenilor.

Voichiţa, 15.09.1977, orele 16:00, Arad, Fecioară cu ascendentul în Capricorn: Sunteţi în general o persoană serioasă şi responsabilă, cu excepţia unor anumite stări de frământare interioară. Aveţi o fire şi o gândire cam pesimistă, aşadar, vă sugerez stăruitor dezvoltarea unei atitudini mai pozitive când vine vorba de raportarea la mediul existenţial. Din punct de vedere financiar, situaţia materială pare a fi mai mult decât decentă, datorită muncii pe care o depuneţi, însă, totuşi, cu anumite lezări. Concepţiile de viaţă denotă inovativitate şi originalitate. Fiţi atentă în căsnicie, deoarece riscaţi îndepărtarea partenerului printr-o atitudine prea precaută, rece şi cam indiferentă, deci, fiţi dumneavoastră înşivă. Posibile afecţiuni legate de oase, genunchi, stomac, sâni, infecţii, dar şi răni în general.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

16 ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

16 ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

16 ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

16 ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

16 ore ago