Categories: Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina 6, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în ziar. Vă urăm succes!

 

Daria-Georgiana, 18.04.2010, orele 11:00, Hunedoara, Berbec cu ascendentul în Rac: Acest copil va avea o personalitate sensibilă, interiorizată şi imaginativă. Va avea o înfăţişare frumoasă, cu o ţinută pe măsură. Inteligenţa îi va fi axată pe concret şi pragmatism. Va avea idealuri înalte şi prieteni foarte buni, sub patronajul cărora işi va realiza proiectele. Din păcate, situaţia financiară nu este pozitiv reliefată, cu anumite pierderi băneşti considerabile. Apar şi dificultăţi legate de mama nativei, căminul natal sau mediul locativ. Cariera îi va fi favorabilă, cu condiţia să pună accent pe stabilitate şi ordine. Afecţiunile pot fi legate de coapse, braţe, sistemul respirator sau ochiul drept. Compatibilă cu cei din Leu, Scorpion, a doua parte a Capricornului şi finele Balanţei.

Dorel, 17.12.1957, orele 16:00, Hunedoara, Săgetător cu ascendentul în Gemeni: Sunteţi un om cu o înclinaţie socială deosebită, având un spirit cultivat şi progresist. Intelectul este superior, deţinând probabil o vastă experienţă de viaţă, precum şi o cultură generală pe măsură. Situaţia financiară nu este tocmai bună, cauzată de imprudenţa dumneavoastră financiară. Ar fi indicat să vă limitaţi cheltuielile în limita bugetului. Paradoxal, cariera, sau situaţia profesională, este pozitiv aspectată, în special în a doua parte a vieţii. Aţi fi fost foarte potrivit pentru o profesie liberală. Căsătoria, deşi nu tocmai perfectă, reprezintă cea mai intensă preocupare a dumneavoastră. Vă atenţionez referitor la unele probleme de sănătate, fiind predispus la afecţiuni specific bărbăteşti, dar şi renale.

Roxana-Iuliana, 20.07.1988, orele 19:30, Săveşti-Botoşani, Rac cu ascendentul în Capricorn: Deşi sunteţi sentimentală şi interiorizată, reuşiţi să vă camuflaţi emotivitatea, promovând o imagine mai detaşată şi cam rece. Receptivitatea emoţională la energiile celorlalţi, cu care interacţionaţi, este amplificată. Astfel, v-aş sugera să fiţi selectivă cu anturajul. Comunicarea este deficitară, aşadar se cere calmitate şi diplomaţie în relaţionări. Când vine vorba de iubire, totul pare să fie în ordine. Căsătoria poate fi afectată de lipsa de comunicare. Cariera este destul de favorabilă, în special în domenii ce ţin de ordine şi disciplină. Atenţie la afecţiuni care implică plămânii şi coapsele. Compatibilă cu cei din Berbec, Rac, Leu şi prima parte a Gemenilor.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

22 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

22 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

22 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

22 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

22 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

22 de ore ago