Categories: Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina ziarului, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare ale acestuia, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt. Vă urăm succes!

 

Elena, 11.11.1989, orele 19:30, Hunedoara, Scorpion cu ascendentul în Rac: Deşi în aparenţă afişaţi o atitudine mai rezervată şi retrasă, sufleteşte aveţi o deschidere călduroasă în contact cu societatea. Cu toate că sunteţi foarte tânără, destinul v-a înzestrat cu o înţelepciune aparte şi cu darul de a atrage lucruri bune asupra dumneavoastră. Când vine vorba de dragoste, lucrurile sunt bune, manifestându-vă suficient de puternic în acest domeniu. Unele probleme pot fi legate de sănătate şi căsnicie. Căsnicia, sau parteneriatele în general, sunt aspectate destul de încurcat, iar soluţia ca lucrurile să funcţioneze corect pe această direcţie ar fi sinceritatea, în special faţă de propria persoană. Profesional, sunteţi dedicată şi ambiţioasă, vi s-ar potrivi o muncă socială.

Dumitru, 18.06.1954, ora 09:00, Deva, Gemeni cu ascendentul în Leu: Aveţi o personalitate frumoasă, ale cărei principale atuuri constau în adaptabilitate şi în capacitatea de a vă supralicita în ochii celorlalţi, trăsătură, care în cazul de faţă e una benefică. Imaginea dumneavoastră este una de om puternic şi capabil, dar nu prea popular, din cauza suspiciozităţii native. Gândirea, deşi clădită pe inspiraţie şi sensibilitate, este sabotată de o exprimare tulbure şi incoerentă, cauzându-vă oarece probleme în relaţionări. Sunteţi un om al ideilor, grupurilor şi organizaţiilor, accedând spre concepte superioare. Sunt probabile probleme referitoare la întâiul născut şi în dragoste. Problemele de sănătate sunt legate de oase, genunchi, ten, stomac şi, mai ales, atenţie sporită la sistemul nervos.

Lenuţa, 16.12.1953, orele 17:00, Deva, Săgetător cu ascendentul în Rac: Adoptaţi o atitudine lejeră şi degajată, în genul laissez-faire, deţinând suficientă charismă şi şarm, astfel încât să-i impresionaţi pe ceilalţi, aducându-le un zâmbet şi bună-dispoziţie până şi celor mai morocănoşi. Foarte probabil, ştiţi şi cum să fiţi şi o gazdă minunată. Când vine vorba de dragoste şi copii, oarece dezamăgiri şi frustrări sunt probabile. Căsnicia în general e favorabilă, fiind răsplătită cu largi beneficii, datorită dedicării şi implicării profunde, însă dezinteresul partenerului de viaţă reprezintă o chestiune de evaluat. Situaţia financiară este una extrem de instabilă şi nesigură, sfătuindu-vă să vă chibzuiţi veniturile şi cheltuielile, dar mai ales, să fiţi foarte prudentă cu plasamentele valorice şi băneşti.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Diferența dintre jocul de Bridge online și jocurile de cărți de la cazinouri

Jocurile de cărți au fascinat oamenii de secole, oferindu-le oportunități de distracție, competiție și socializare.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc zvonerii pe la colțuri că un personaj de la noi s-a enervat tare de…

2 zile ago

Laurențiu Nistor: Investiții în modernizarea Caselor de cultură din Orăștie și Hunedoara

Municipiul Orăștie, capitala culturală a județului Hunedoara, merită să aibă o sală de spectacole adecvată…

2 zile ago

Bulina albă

Ami Costa, elevă în clasa a V-a la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva…

2 zile ago

Bulina neagră

Cristian F., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată după ce a…

2 zile ago

ANAMARIA GAVRILĂ, candidat POT la Primăria Deva: „Voi fi un Primar care sprijină firmele locale, nu care le alungă sau le pune bețe în roate!”

„Spunem NU firmelor de casă ale di­fe­riților oameni politici, care n-au făcut nimic altceva decât…

2 zile ago