Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

 

Cotidianul nostru a lansat o nouă rubrică pentru cititorii care sunt interesaţi de predicţiile astrale. Este vorba de o rubrică interactivă, menită să vină în ajutorul celor care vor să ştie ce le rezervă viitorul, potrivit configuraţiei astrelor într-un moment sau altul.
Ca urmare, cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele, sunt rugaţi să completeze talonul din ziar, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele următoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt. Vă urăm succes!

 

Nicoleta, 25.06.1970, orele 18:30, Caransebeş, Rac cu ascendentul în Săgetător: Sunteţi o persoană încântătoare, care manifestă o preţuire deosebită pentru legăturile şi relaţionările interumane. Astfel, deşi aveţi o personalitate sclipitoare şi atractivă, vă lăsaţi poate prea des influenţată de cei din jur. Încercaţi să urmaţi calea arătată de conştiinţa şi raţiunea dumneavoastră, şi mai puţin sfaturile şi indicaţiile oferite de către anturaj. Detestaţi singurătatea, existând o teamă de abandon. Este posibil să fiţi recăsătorită. În dragoste, vă manifestaţi energic şi grandios, fiind cea care cârmuieşte relaţia. Din păcate, destinul nu vă oferă suficientă distracţie în această încarnare. În carieră, situaţia e bună, existând o cădere iar apoi ascensiune spre un statut înalt.

Marin-Ioan, 20.02.1969, orele 19:00, Totia-Simeria, Peşti cu ascendentul în Fecioară: Aveţi o personalitate analitică, interiorizată şi discretă. Reflectaţi o alură oarecum ascunsă şi misterioasă, care este mai dificil de descifrat de către marea masă a oamenilor, emanând o tonalitate uşor agresivă. Aţi trăit evenimente transformatoare, extreme chiar, care v-au alterat concepţiile şi modul de a fi în viaţă. În privinţa banilor, vă puteţi aştepta ca datorită unor evenimente imprevizibile şi de mare amploare să aveţi câştiguri însemnate, dar uneori şi pierderi importante, totuşi rămânând pe plus. Comunicaţi confuz, jignind fără voie, dar existând şi o tentaţie de a manipula. Veţi avea o viaţă lungă, longevitatea nefiind însă calitativă, din cauza problemelor de sănătate mai dificile.

Viorica, 29.04.1969, ora 02:00, Codăeşti, Taur cu ascendentul în Vărsător: Sunteţi binecuvântată cu o generozitate emoţională deosebită. Aveţi fericita calitate de a-i ierta pe deplin pe cei care v-au greşit, fiind adepta unei atitudini îngăduitoare şi cinstite faţă de ceilalţi. Aveţi minunata capacitate de a-i binedispune şi de a le insufla celor din anturaj o parte din optimismul şi lejeritatea dumneavoastră, oferind o prezenţă agreabilă. Vă lipseşte concentrarea în exprimare. Probabil, activaţi într-un mediu mai stresant, aşadar, pentru psihic se cere o imperioasă nevoie de detaşare emoţională. Financiar, o veţi duce relativ decent, cu condiţia să nu vă întindeţi mai mult decât vă permiteţi. Din punct de vedere profesional, sunteţi ambiţioasă, dar ar fi indicat să respectaţi şi autoritatea ierarhică.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.