Categories: Sport

Aşteaptă bani de la Steaua, dar ei nu mai există

Ciprian Marinuţ

Oficialii echipei de fotbal Jiul Petroşani consideră că gruparea din Valea Jiului  trebuie să primească, luna aceasta, o sumă frumuşică de bani de la Steaua Bucureşti, ca taxă de solidaritate în contul transferului jucătorului Mihai Pintilii (foto, în galben). Pe de altă parte, oficialii AJF Hunedoara susţin că vechiul club Jiul nu mai există ca entitate sportivă, iar actuala grupare e de fapt „altă Marie” cu aceeaşi „pălărie”.

Să vină banii
Marin Tudorache, actualul manager al Jiului, susţine că banii care i se cuvin grupării de la Steaua în contul lui Pintilii ar ajuta echipa pentru a trece cu bine obstacolele financiare în turul Ligii a IV-a. „Toate  echipele la care a evoluat Mihai Pintilii vor primi o anumită  sumă de bani din transferul jucătorului de la Pandurii la Steaua. Jiul ar trebui să primească suma de 11.600 lei plus TVA. Pentru noi, aceşti bani ar fi bine veniţi, pentru că ne-ar ajuta să trecem cu bine peste turul de campionat în Liga a IV-a”, a declarat Marin Tudorache. Înainte  de a ajunge la Steaua, Pintilii a jucat la Jiul Petroşani, Internaţional Piteşti şi Pandurii Târgu Jiu.

Nu au nici o legătură
Din păcate, e foarte puţin probabil ca Steaua să considere că actuala echipă Jiul din Petroşani este de drept urmaşa clubului la care a jucat Pintilii. „Chiar dacă au aproximativ acelaşi nume, cele două entităţi sportive nu mai au nici o legătură. Vechiul club a fost dezafiliat de la Federaţia Română de Fotbal şi de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, fiind se pare în insolvenţă, iar noul club funcţionează acum pe o nouă structură şi nu a preluat nici datoriile, nici beneficiile vechiului club”, a spus Adrian Radu, preşedintele Comisiei de competiţii din cadrul AJF Hunedoara. Rămâne de văzut dacă actualul club Jiul va primi banii la care visează pentru Mihai Pintilii.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago