Asistaţii de la UAMS Baia de Criş, sărbătoriţi în condiţii de distanţare

Magdalena Şerban

Asistaţii social găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş au avut parte de mici bucurii, cu prilejul celebrării sărbătoriţilor lunii octombrie. Deşi în condiţii restrictive de pandemie şi cu măsuri sanitare stricte de respectat, nimeni nu a rămas fără o felie de tort, o vorbă bună şi o urare de mai bine.
„Nu vrem să le luăm şi momentul acesta. Destul sunt privaţi de afecţiunea şi prezenţa celor dragi. Este clar că nu putem să organizăm acţiunea ca de obicei, cu toţii în aceeaşi încăpere şi cântând împreună la mulţi ani, dar ne adaptăm contextului actual. Fiecare primeşte tort şi suc în salon. Este clipa mult aşteptată şi dorim să o onorăm lunar. Le urez sănătate, putere şi tot ce e mai bun Sofiei Bogariu, lui Constantin Dascălu, Marianei Dumitru, lui Viorel Jurca şi Danielei Punga”, a afirmat Diana Bulz (foto), managerul UAMS Baia de Criş.
De altfel, întreaga activitate de aici implică respectarea circuitelor funcţionale, realizarea tirajului epidemiologic al beneficiarilor şi al personalului, precum şi respectarea metodologiei de supraveghere a riscului de infectare cu SARS-COV-2.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.