Aplicaţia săptămânii – Office Mobile

9 noiembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Info IT

06 indexSebastian Mezei

Începând de săptămâna trecută, compania Microsoft a decis să ofere în mod gratuit utilizarea aplicaţiilor din suita Office, destinate utilizării pe dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS şi Android.
Orice utilizator poate descărca aplicaţiile Microsoft Word, Excel şi PowerPoint din cadrul App Store al companiei Apple, versiunile fiind disponibile în 29 de limbi şi pentru 136 de ţări. Aplicaţia pentru sistemul de operare Android pe tablete urmând să fie disponibilă în curând.
Pachetul Office pentru calculator este în continuare oferit pe bază de abonament.
Pentru a instala aplicaţiile pe dispozitivele Apple există două variante: instalarea aplicaţiei Office Mobile, urmând ca de acolo să faceţi instalarea separată a programelor din pachet sau căutarea după „Microsoft“ şi instalarea aplicaţiei dorite. Utilizarea aplicaţiilor necesită conectarea la contul dvs. Microsoft sau crearea unui cont nou.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simota, judecat pentru conflict de interese

Alin Simota (foto), afaceristul din Valea Jiului, aflat în prezent în arest preventiv, a fost trimis în judecată într-un alt...

Accident de muncă mortal lângă Orăştie

Ieri dimineaţă, la ora 8.45, un bărbat din Galaţi, angajat al unei firme din aceeaşi localitate, în timpul efectuării unei...

A plonjat cu maşina în pârâu

Un accident rutier care ar fi putut avea urmări tragice a avut loc, sâmbătă după amiază, pe DN 66, între...

Închide