Sport

Antrenorul Cristian Dulca a plecat de la Energeticianul

Nicolae Gavrea

Antrenorul echipei ACS Energeticianul, Cristian Dulca (foto), şi-a asumat eşecul din partida cu Petrolul Ploieşti (0-3) şi a declarat: „Este un rezultat ruşinos pentru ceea ce ne propunem noi. Am pregătit jocul foarte bine, i-am simţit motivaţi pe băieţi. Din păcate am început jocul de la 2-0. Am întâlnit o echipă pragmatică. Ne-am propus un joc mai agresiv, dar din nefericire nu am reuşit. Ne-a bătut o echipă foarte bună, care a câştigat pe merit. Jucătorii trebuie să-şi dorească să câştige fiecare meci. Sperăm să ne revenim, nu e nimic pierdut. Eu sunt singurul vinovat pentru acest rezultat. Trebuie să ne lingem rănile, să vedem ce este de făcut”

Pentru Cristian Dulca, eşecul cu Petrolul a fost unul fatal, deoarece de comun acord cu conducerea clubului a decis să îşi rezilieze contractul cu gruparea din Valea Jiului. El a declarat duminică: „Am reziliat contractul de comun acord. Nu a fost de vină neapărat înfrângerea. Am avut o colaborare foarte bună cu domnul Sarcină. A fost corect faţă de mine. Mă felicit că am reuşit să lucrez cu el un an de zile, ceea ce nu este uşor. E un om care pune mult suflet. De multe ori ne-am certat, ne-am şi împăcat, dar am avut o colaborare bună. Nu am prea multe de spus. Am muncit bine împreună şi nu ne-am despărţit în condiţii rele. Le urez baftă şi sper să-şi atingă obiectivul. Clubul ar trebui să aibă un pic mai multă răbdare. Nimănui nu-i cade bine să pierzi un meci acasă. Înfrângerea dă întotdeauna naştere la tot felul de interpretări. Nu-mi pot reproşa nimic, am muncit bine, am încercat să creez un grup, s-au făcut multe investiţii, s-au adus 13 jucători noi, e greu să-i omogenizezi. Un pic mai multă răbdare, pentru că echipa are potenţial“, a anunţat Cristian Dulca. De pregătirea echipei se va ocupa, momentan, fostul secund al lui Dulca, George Zima.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

5 ore ago