Ansamblul Profesionist „Drãgan Muntean” a aniversat trei ani de la înfiinţare

13226772_634790686677321_4586617021989245142_nNatalia Bumbac

La sfârşitul săptămânii trecute, la Teatrul de Artă din Deva, publicul a avut parte de un spectacol de muzică tradiţională, susţinut de Ansamblul Profesionist „Drăgan Muntean” şi de alţi invitaţi de marcă ai genului. Evenimentul denumit „Daru’ lu’ Florar” a marcat trei ani de la înfiinţarea ansamblului, timp în care artiştii hunedoreni au adunat un repertoriu de peste 24 de spectacole, fiecare manifestare culturală fiind construită după un anumit concept.

Sala teatrului devean a fost neîncăpătoare pentru publicul numeros venit la spectacolul susţinut de Ansamblul Profesionist „Drăgan Muntean” şi invitaţii speciali Tiberiu Ceia, Felicia Stoian şi Cristian Pomohaci. Prestaţia artiştilor a fost pe placul spectatorilor, care au aplaudat la scenă deschisă, un succes pentru care s-a muncit enorm, ne-a mărturisit managerul ansamblului. „A fost o seară de excepţie, de neuitat, atât pentru noi, cât şi pentru cei care au fost alături de noi la acest spectacol. Au trecut doi ani de la primul eveniment pe care l-am organizat aici şi în tot acest timp s-a muncit foarte mult. Toţi cei din ansamblu au stat de nenumărate ori la repetiţii, ceea ce înseamnă şi multe sacrificii din partea lor. Îi felicit pe această cale şi le mulţumesc, pentru că sunt cu adevărat profesionişti”, a spus Cristian Fodor, managerul Ansamblului Profesionist „Drăgan Muntean”.
În cadrul spectacolului „Daru’ lu’ Florar” au evoluat artiştii hunedoreni: Cristian Fodor, Ovidiu Olari, Ovidiu Homorodean, Ciprian Roman, Aida Busuioc şi Geanina Gavrilă, acompaniaţi de orchestra ansamblului dirijată de George Cîlţea. Publicul a mai avut parte de o suită de dansuri tradiţionale, cu coregrafia semnată de Mircea Resiga, scenografia specacolului aparţinându-i Marianei Lemneaţă.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.