Politica si administratie

Angajările la Poliţia Locală Deva, motiv de gâlceavă între aleşi

Sorina Popa

Scandal, ieri, în şedinţa Consiliului Local Deva, la proiectul de angajare a doi poliţişti locali. Răzvan Mareş, consilier local PSRo Deva, a atras atenţia aleşilor că se fac angajări la Poliţia Locală, deşi în urmă cu câteva luni au fost făcute disponibilizări acolo.

”După câteva luni de la concedieri, revenim la reangajări la Poliţia Locală. Sunt convins că e doar începutul în ceea ce priveşte reangajările la Poliţia Locală. Să nu uităm că au fost daţi afară poliţişti locali şi aceştia au dat în judecată primăria, câştigând, iar ei vor trebui reangajaţi”, a spus consilierul local PSRo Răzvan Mareş.
Viceprimarul UDMR Ferdinand Pogocsany i-a răspuns, însă, consilierului de la PSRo.”Domnul Mareş nu înţelege problema. Din Poliţia Locală Deva nu a fost restructurat nimeni, ci doar dintre cei care făceau pază la diferite obiective, contractuali. Posturile scoase acum la concurs sunt libere pentru că s-au pensionat două persoane de la Poliţia Locală. E vorba de funcţionari publici. Sunt 75 de poliţişti locali”, a declarat viceprimarul Pogocsany.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ba intelege domnul Mareș ce faceti in primarie.Nu te lasa domnule Mareș,au dat pe unii afara cu salarii mici si au angajat firme de paza pe contracte generoase!!! De ce nu ia-ti facut functionari publici pe cei care au fost dati afara?Trebuiau trimisi la scoala asa cum veti face si cu cei care vor fi angajati tot la curs ii trimiteti,si erau evitate toate problemele legate de Politia Locala.Lipseste INTELEPCIUNEA!!!

  • Si ce daca au fost contractuali??? Trebuiau dati afara si adusa firma de paza in locul lor? Primaria are foarte multi contractuali angajati si acum. Care e problema ca erau contractuali? La ce se refera domnul vice? Sau daca esti contractual poti fi dat afara oricand la pofta oricui? Deci contractualii din primarie mare atentie ca niciodata nu se stie...domnul vice pune mare pret pe voi!!!

  • Domnul primar spune in sedinta anterioara ca ia dat afara ca nu erau scolarizati la orastie...si de aceia nu a putut sa-i treaca la ordine publica!!! Pai trebuia sai trimiteti la scolarizare. Cei angajati din afara nu au acel curs deci oricum trebuie scolarizati...si atunci nu puteau fi trimisi cei existenti deja??? Nu!! Trebuiau dati afara sa le faceti loc cotizantilor vostrii!!! Ps.multi care lucreaza in prezent la politia locala pe posturi de functionari publici nu au acel curs facut!!!

  • Sperau sa scoata mai multe posturi...ca lista e plina deja de pretendenti...dar nu e asa simplu sa te joci cu datul afara si angajatul in acelasi timp.

  • in loc sa angajeze alti militieni pe salarii babane mai binei foloseste pe turnatorii din Deva : Frace praduitoru , lyterosu , perasifonu , margansifon . ashtea fac aceasi munca , din placere si gratis .

  • Taci dracului de tigan praduitor si bulangiu ce esti. Sluga lui Lyterosu praduitoru si a lui Perasifon. De fapt esti un sclav. Concubina ta a fost prostituata. Dan olteanu era pestele ei. La puscarie cu tine bulangiule.

  • Da recunosc sint tigan si praduitor. Asa m-a facut mama si tata, niste tigani boschetari din cartierul micro 7 din Ha. La puscarie am sifonat si dupa aceea m-au f...t in c.r si mi-au dat la m..e ceilalti puscariasi. Sint un bulangiu, asta e.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

3 minute ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

4 minute ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

6 minute ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

6 minute ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

9 minute ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

9 minute ago