Ambient Deva – mai mare, mai bun

07 magazin  ambient (66)Cristina Ghenea

Extinderea centrului comercial Ambient, din Deva, a fost finalizată. Compania a marcat ieri, în reşedinţa judeţului, atât împlinirea a 20 de ani de existenţă pe piaţa autohtonă, cât şi inaugurarea a două noi showroom-uri în cadrul centrului din capitala judeţului nostru.
Având, acum, o suprafaţă totală de peste 1.000 metri pătraţi, Ambient Deva le oferă clienţilor săi o gamă mult mai variată de produse, prin intermediul Galeriei cu idei şi a unui nou showroom de materiale de construcţii. În plus, şi parcarea magazinului este, acum, mai mare. Inaugurarea noilor spaţii a avut loc ieri, în cadrul Caravanei Aniversare „Ambient 20 de ani”, în prezenţa a aproximativ 400 de invitaţi, printre care s-au numărat numeroşi furnizori, parteneri, angajaţi şi clienţi ai companiei. „Valoarea Ambient constă în reuşita de a construi parteneriatul client – meşteri – producători, folosind consilierea ca un liant de bază. Familiilor din Deva care aleg să păşească în Galeria cu idei şi în showroom-ul de materiale de construcţii, le promitem că au făcut cea mai bună alegere, pentru că aici vor găsi o imagine de ansamblu în ceea ce priveşte construcţia unei case, dar şi cele mai avantajoase, mai durabile şi mai moderne soluţii pentru casele lor”, a declarat directorul general al Ambient, Ioan Ciolan, prezent, ieri, la Deva.
Lansată pe piaţă în februarie 1993, compania AMBIENT este reprezentată astăzi de 12 centre comerciale şi 15 depozite de materiale de construcţie şi platforme logistice, situate în principal în zona Transilvaniei. Echipa lanţului de magazine este formată din peste 2.000 de persoane, iar centrul comercial din Deva este unul dintre cele mai mari. Deschis în reşedinţa judeţului în urmă cu opt ani, acesta are peste 90 de angajaţi, o medie zilnică de circa 500 de clienţi ocazionali şi peste 1.000 de clienţi contractuali. Cu o cifră de afaceri de peste 160 milioane de euro, în 2012, Ambient este liderul pieţei autohtone de comerţ cu materiale de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Manifestările din Deva, prilejuite de aniversarea celor 20 de ani de existenţă ai Ambient, s-au încheiat aseară cu un concert susţinut de trupa Voltaj în Piaţa Unirii, din municipiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare