Categories: Sport

Am întâlnit şi un antrenor fericit

Ciprian Marinuţ

Performanţa secţiei de fotbal tenis a clubului Comexim R Lupeni de a avea şapte sportivi în topul „aşilor sportului hunedorean” ai anului 2013 a prelungit „viaţa” grupei de fotbal-tenis şi l-a făcut fericit pe antrenorul Dima Druncea.
 „Nu ne mai desfiinţăm”
„Inventatorul” performerilor de la Comexim R Lupeni, Dima Druncea, este unul dintre cei mai fericiţi antrenori în anul 2014. După ce multă vreme, existenţa secţiei de fotbal tenis de la Comexim R Lupeni a stat sub semnul întrebării, tehnicianul a primit vestea bună din partea omului de afaceri, Emil Părău. „Am fost anunţaţi că deocamdată vom mai fi susţinuţi. Ar fi fost păcat să nu fie aşa, având în vedere faptul că în anul 2013 am atins apogeul performanţei sportive. Activăm pe plan intern din anul 1997 şi am dovedit că avem sportivi foarte valoroşi. Ni s-a promis că vom avea echipamente noi şi că totul va fi bine pentru sportivi”, a spus antrenorul din Lupeni.
Şapte performeri
Jucătoarea de fotbal-tenis Ana Maria Gherghel, de la Comexim Lupeni, este pentru al doilea an consecutiv cea mai bună din judeţ, iar alţi şase coechipieri de-ai săi de la CS Comexim Lupeni, şi ei multipli campioni europeni la fotbal tenis, se află pe alte locuri fruntaşe în topul de la sporturi neolimpice. Ana Maria a cucerit anul trecut cinci titluri de  campioană europeană, la simplu, dublu, triplu, dublu mixt şi triplu mixt la Campionatul  European de fotbal tenis de la Istanbul, Turcia. Lucian Purice Szell (locul 3 în top 2013 judeţean) este triplu campion european la dublu, dublu mixt şi triplu mixt, iar Anamaria Rizescu (locul 4 în top 2013 judeţean) este dublă campioană continentală la dublu şi triplu. De asemenea, Marius Stoienică (junior, locul 5 în topul judeţean pe 2013) este dublu  campion al Europei în probele de dublu şi triplu şi vicecampion european în proba de simplu. În fine, Letiţia Bivolaru (senioară, locul 6 în topul judeţean pe 2013) este campioană europeană în proba de triplu, Răzvan Vornicu şi Daniel Popovici (juniori, ambii locul 8 în topul judeţean 2013) sunt dublu campioni europeni la dublu şi triplu.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

5 ore ago