Categories: Actualitate

Alţi trei hoţi de cărbune prinşi în flagrant

Adriana Clej

Poliţiştii Postului de Poliţie T.F. Petroşani şi cei ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara au prins în flagrant doi tineri de 26 de ani, din Aninoasa, în timp ce descărcau minereu de cărbune din vagoanele garate în Staţia C.F. Iscroni. Aceştia sunt cercetaţi pentru furt, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Tinerii urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Cu o zi în urmă, poliţiştii Postului de Poliţie T.F. Petroşani au reţinut pentru 24 de ore, alţi doi hoţi de cărbune, un tânăr de 29 de ani, din Petroşani, şi un bărbat de 49 de ani, din Petrila, cercetaţi tot pentru furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat de minereu de cărbune. Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, care a hotărât punerea lor sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Poliţiştii Biroului Rutier şi cei ai Biroului de Ordine Publică din Petroşani au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, tot din Petroşani, care conducea o autoutilitară în oraş, iar în aceasta se aflau 50 de saci de rafie cu minereu de cărbune pe care îi transporta, fără a poseda acte de provenienţă. Din verificările făcute de poliţişti a fost stabilit că respectiva cantitate de cărbune a fost sustrasă din incinta E.M. Livezeni, fiind întocmit dosar penal şi de data aceasta pentru furt.
Reamintim că în 18 ianuarie a.c. poliţiştii Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Timişoara au efectuat 15 percheziţii domiciliare în mai multe localităţi din Valea Jiului, în cadrul unui dosar penal pentru furt de minereu de cărbune. Poliţiştii au ridicat, în urma percheziţiilor, 150 de tone de minereu de cărbune şi 18.000 de lei, iar pentru zece persoane, cu vârste cuprinse între 27 şi 63 de ani, a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago