Alianţa Lege şi Ordine vrea sã devinã partid politic

 Sorina Popa

Fostul şef de contrainformaţii, Gheorghe Dinu, a declarat, la Deva, într-o conferinţă de presă, că Alianţa Lege şi Ordine (ALO), pe care o conduce, va deveni partid politic până la sfârşitul acestui an. La Deva, la fel ca în întreaga ţară, reprezentanţii ALO au trecut la înfiinţarea de organizaţii locale.

Primul test, europarlamentarele de la anul

„Sperăm să reuşim ca, până în luna noiembrie a acestui an să devenim un partid politic. Am strâns deja 17.000 de semnături din cele 25.000 necesare în acest scop. Sunt presiuni asupra noastră, ca ALO să nu se transforme în partid. Însă, numai mort mă las de această construcţie. Nu ne vom asocia cu nici o mişcare politică. Primul test al nostru va fi în mai 2014, la alegerile parlamentare”, a declarat avocatul Gheorghe Dinu. Al doilea test al viitorului partid va fi cel de la prezidenţiale. Gheorghe Dinu a afirmat că va candida, din nou, pentru funcţia de preşedinte al României. El a candidat la această funcţie, în anul 2004, ca independent. În judeţul Hunedoarta, preşedinte interimar al Alianţei Lege şi Ordine este Raluca Bârsăianu.

Cei de la ALO spun că au soluţii

„România nu se află pe marginea prăpastiei, ci chiar în prăpastie. Fostul guvern PDL şi actualul executiv, al USL, au reuşit să aducă ţara în această situaţie. Eu cred că USL, care a venit la guvernare pe un val enorm de aşteptări, se va prăbuşi mai rău ca PDL. De asemenea, PP-DD este doar o joacă. În aceste condiţii, Alianţa Lege şi Ordine a identificat cauzele acestei prăbuşiri, dar venim şi cu soluţii. Noi punem accentul doar pe competenţă. Niciodată ALO nu va primi în rândurile ei pe foşti miniştri”, a declarat liderul ALO, Gheorghe Dinu.
La rândul său, Constantin Bartolomeu Săvoiu, fost general şi fost consilier al preşedintelui Franţei, Jacques Chirac, preşedintele executiv al Alianţei Lege şi Ordine, a afirmat şi el la Deva că, după 23 de ani de la căderea Comunismului în România, aceaşi oameni ne conduc. „Este vorba despre aceeaşi mocirlă în care ne scăldăm”, a spus Constantin Bartolomeu Săvoiu. Săvoiu susţine că e necesar ca românii să se prezinte la vot, pentru că altfel se va întâmpla acum, când USL a ajuns la putere, câştigând 70 la sută din voturile exprimate de cei 40 la sută de cetăţeni care s-au prezentat la urne.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Cand vor fi arestati si comfiscate averile la politistii care au torturat cetateni nevinovati si la magistratii care au dat decizii gresite si au distrus viitorul cetatenilor ,va fi dreptate in tara asta ,putred de corupta ,de interlopi cu legitimatie de la stat ! Justitiarul de Hunedoara

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

2 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

2 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

2 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

2 ore ago

Tentativă de omor în municipiul Vulcan

Scenele șocante au avut loc du­minică noaptea, în fața unui club din centrul municipiului Vulcan.…

2 ore ago