Alexandra Tunaru-încoronată „Miss România 2011”

Maximilian Gânju

Una dintre cele două fiice ale fostului deputat hunedorean Raj Tunaru, ajuns în centrul atenţiei după ce a făcut puşcărie în SUA, pentru că şi-a agresat şi ameninţat amanta, a fost declarată Miss România 2011.

Mezina familiei, Alexandra Tunaru (foto) (19 ani), este studentă la actorie în Anglia şi a obţinut titlul în urma unui concurs on-line, iniţiat de Organizaţia Miss România, anul trecut. Alexandra şi-a primit vineri coroniţa în cadrul unei festivităţi organizate la Primăria municipiului Petroşani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi fiind cel care s-a ocupat de ceremonia de acordare a diplomei şi coroniţei. Tânăra spune că îşi doreşte o carieră în actorie, dar dacă se poate, nu refuză nici modellingul.
„Alexandra a fost aleasă Miss România 2011 dintre foarte multe participante care au aplicat la concurs şi în urma unor probe care au cuprins zeci de întrebări”, a spus Gavrilă Inoan, preşedintele Organizaţiei Miss România. La ceremonie au fost prezenţi atât mama Alexandrei, Emilia Tunaru, cât şi tatăl ei, fostul deputat Raj Tunaru. Acesta, la început, stânjenit puţin, şi-a asumat rolul de tată şi după ce şi-a felicitat fiica, a pozat alături de ea, dar şi de soţie. De altfel, Raj Tunaru, imediat după ce şi-a executat pedeapsa cu închisoare dictată de judecătorii americani, a revenit în Petroşani şi chiar a reintrat în politică. El este membru în organizaţia din Petroşani a formaţiunii lui Dan Diaconescu şi un posibil candidat la alegerile generale din toamnă.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.