Categories: Actualitate

Aleşii USL s-au dat, din nou, în stambă

Sorina Popa

Aleşii locali din Deva s-au dat, ieri, din nou în spectacol, poate şi din cauză că e posibil să fie ultima şedinţă din acest mandat, pentru unii dintre ei. Nici sala de şedinţe nu a putut fi folosită, deoarece acolo funcţionează în prezent Biroul Electoral Municipal, pentru alegerile din 10 iunie, aşa că şedinţa CL Deva s-a ţinut, ieri, în biroul primarului.

Ţonea a ieşit iar la rampă

În fine, deşi au schimbat locul, consilierii deveni nu şi-au schimbat şi proastele obiceiuri cu care unii dintre ei ne-au obişnuit de patru ani de zile încoace. Adică, nu au reuşit să muncească pentru deveni, ci doar pentru ei şi partidele lor. Astfel, pe ordinea de zi, a fost programat un proiect privind rezilierea unui contract de asociere încheiat între CL Deva şi o firmă din municipiu, în vederea exploatării, montării şi întreţinerii panourilor, bannerelor şi meshurilor publicitare, aflate pe raza municipiului Deva. Şi, cum domnul Ţonea şi-a mai câştigat, încă o dată, un loc eligibil pe lista consilierilor PSD pentru CL Deva, el a trebuit să mai facă scandal şi de data asta, pentru a arăta şefilor săi de partid că este un om activ. Din păcate, activ doar pentru interesele sale şi ale partidului său, nicidecum pentru devenii care l-au votat.
Aşa se face că Vasile Ţonea (în foto, în picioare) a iniţiat proiectul respectiv de hotărâre, prin care se solicita rezilierea unui contract dintre CL Deva şi firma SC C&C Generals. Dovada că unii aleşi consideră consiliul local ograda lor şi a formaţiunilor lor politice a fost dată, ieri, de Vasile Ţonea.
Laura Sârbu, secretarul municipiului Deva, le-a transmis aleşilor locali că „motivele invocate de iniţiator nu se regăsesc printre clauzele care să permită uneia dintre părţile contractuale să denunţe, în mod unilateral, contractul. Având în vedere acestea, refuz avizarea proiectului de hotărâre”. Dar, aleşii USL Deva nu au ţinut cont dacă se respectă sau nu legea şi au votat proiectul privind încetarea contractului respectiv. Asta, deşi municipalitatea avea de câştigat de pe urma acestuia.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Sta in puterea devenilor prin acest vot de la 10 iunie 2012, sa "ejaculeze" in decor aceste lepadaturi cu aere de politicieni!

  • Toti fura si toti au interese proprii ~~~ideea este sa fure mai putin si sa aibe interese proprii care sa fie cat de cat benefice si cetateanului de rand ~~

  • Sperante ca "circul de stat Deva" este pe ultima suta de metri!!!???
    Dar daca dl Tone este tot fruntas pe lista... Slabe sperante ??? :)

  • Tonea este pe liista de consilieri USL pe loc eligibil,el este si angajat la firma Drupo ,una din firmele lui Mircea Molot.

  • Jos cu ei si locul eligibil sa devina neeligibil ! Acest Tontonea a jucat un rol nefast in neadoptarea multor proiecte de hotarari necesare pentru Deva ! Astia sant oamenii USL,Astia sant oamenii care va cer votul !

  • Asa este . Hai sa votam USL , pe Tonea si pe Sturza(un apevist si un militian)!!!!
    Hai USL !!!

  • Avea cineva de castigat dar nu municipalitatea.Este o pierdere mare pentru primar. Ce exploatare, montare şi întreţinerea a panourilor, bannerelor şi meshurilor publicitare mai facea firma aceea pe banii nostri!
    Va ruga nu ne mai credeteti fraieri.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

15 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

15 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

15 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

15 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

15 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

15 ore ago