Aleşii USL au boicotat şedinţa consiliului local

Sorina Popa

Scandal, din nou, ieri, în şedinţa Consiliului Local Deva, după ce aleşii USL nu s-au prezentat la întrunire, nerealizându-se cvorumul necesar.
Asta, deşi pe ordinea de zi se aflau mai multe proiecte care trebuiau votate, deoarece sunt importante pentru deveni. Au fost prezenţi doar consilierii PDL, cel de la PRM şi cel de la UDMR, alături de viceprimarii reşedinţei de judeţ şi primarul Mircia Muntean (foto). În aceste condiţii, edilul şef al Devei s-a ridicat în picioare şi a început să-i acuze pe cei absenţi.

Peste 1.000 de loturi de teren pentru tineri
„Cei care vor binele municipiului Deva se află aici, în sală. Însă, colegii din consiliu, de la USL, au întotdeauna, când vine vorba de binele cetăţenilor, probleme mai importante. Astăzi (n.r. ieri), trebuiau votate mai multe proiecte de hotărâri importante pentru locuitorii municipiului. Dar, pentru că aleşii de la USL nu catadicsesc să se prezinte la şedinţe, nu putem lua nici o decizie. Avem loturile de terenuri pentru tineri, pe care nu le putem distribui, deoarece nu se poate vota proiectul respectiv. Sunt peste 1.000 de tineri care au nevoie de aceste terenuri, să-şi construiască o casă. Trebuia să aprobăm cadourile pentru familiile nevoiaşe din Deva şi multe alte hotărâri. Degeaba, consilierii USL nu au venit. De fapt, nu înţeleg această imixtiune a Consiliului Judeţean în activitatea primăriei, pentru că ea există”, a declarat primarul Devei, Mircia Muntean.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Doamne ce poate sa minta omul acesta cum se face ca defiecare data cand trebuie sa se discute ceva importat pt oras atunci lipseau cei din USL. Oricum nu stia nimeni oridea de zii asa ca putea sa zica cce vrea. Dar cand el si cu ai lui de la PDL si UDMR nu mergeau al sedinte atunci cum ii