ALDE Hunedoara devine atractiv pentru politicienii autohtoni

După aproape două luni de la lansarea oficială a ALDE Hunedoara, copreşedintele Marius Sanfirişca susţine că organizaţia este în curs de construire pe o temelie sănătoasă şi cu obiective realiste.
„Avem în momentul de faţă înfiinţate peste 47 de organizaţii locale în judeţ, pe care le-am preluat cu foarte puţini membri. Odată cu vestea că am devenit un singur partid, foarte mulţi s-au arătat interesaţi să se înscrie în rândurile noastre. Până la 31 octombrie vom stabili candidaţii la alegerile locale din 2016, care vor fi aleşi de birourile organizaţiilor locale. Nu vom face alianţă cu un alt partid pentru alegerile locale de anul viitor, vom merge pe liste separate”, a afirmat Marius Sanfirişca. Acesta a mai spus că în prezent ALDE are 16 aleşi locali la nivel de judeţ, printre care un viceprimar şi 15 consilieri locali. (N.Bumbac) 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Apreciez că acest Sanfirișcă are simțul umorului. Viceprimarul și consilierii respectivi nu pot fi membri ALDE deoarece își pierd mandatele. Deci, mister Sanfirișcă îi prostește...pe proști.

  • ALDE, domnule Nicoara, nu incearca altceva decat sa mai rupa voturi din partea unui PNL in degringolada totala vadita, in favoarea unui PSD nereformat din vremea familiei Rudeanu - Mischie.
    pacat ca nu avem variante proaspete.
    Aia hoti astia hoti, ... stii matale.

  • Da, vor să rupă voturi de la PNL. ALDE este, la nivel european, o idee genereroasă. Şi ţara noastră are nevoie de un partid care să promoveze doctrina liberală. Dar nu cred că se poate aşa ceva cu fantoma lui Purcel şi cu ţucălarii lui. Mă mir că Tăriceanu,care îl ştie bine pe Purcel fiind trădat de acesta la preluarea partidului de Antonescu, acceptă astfel de oameni. Politic, Sanfirişcă, Marian Munteanu&company sunt nulităţi absolute. Este trist că în felul acesta se face politică la noi în judeţ. Ştiu că nu veţi fi de acord cu mine dar Laurenţiu Nistor este net superior faţă de oricare dintre predecesorii lui la conducerea social-democraţilor hunedoreni. Ceea ce sper din toată inima pentru binele lui şi al partidului esta ca Bogdan Ţîmpău să nu se pervertească, să fie echilibrat şi realist.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

4 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

4 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

4 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

4 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

4 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

4 ore ago