Categories: Actualitate

Alcoolul şi nesăbuinţa l-au dus la puşcărie

Vasile Cosmin Buia, tânărul din Deva care a urcat beat la volan, fără să aibă permis de conducere şi a rănit grav un biciclist, plăteşte pentru faptele sale. El a fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare. Din data de 16 aprilie a ajuns în penitenciar pentru a executa pedeapsa, fiind prins de poliţişti în urma unei razii.

Reamintim că în data de 24 martie 2016, Vasile Cosmin Buia, de 27 de ani, a izbit cu maşina un biciclist, de 47 de ani, care se deplasa pe raza localităţii Cristur. În urma impactului, bărbatul a suferit răni grave la cap şi pe întreg corpul, fiind dus la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul avea o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0,93 mg/l şi nu deţinea nici permis de conducere. Tânărul a fost trimis în judecată şi condamnat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere. Dosarul a fost judecat pe fond la Judecătoria Deva, sentinţa definitivă fiind dată de Curtea de Apel Alba Iulia. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

2 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

2 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

2 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

2 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

2 ore ago