Categories: Actualitate

Alcoolul la volan le-a adus dosare penale

Maximilian Gânju

Ca în fiecare sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri hunedoreni au prins mai mulţi conducători auto care au băut şi apoi au ieşit cu maşinile pe drumurile publice.
Astfel, un petroşănean de 30 de ani a fost descoperit de poliţişti în localitatea Gelmar, pe DJ 705, conducând un autoturism cu o alcoolemie de 0,82 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Un alt şofer a fost prins în Mintia, pe DJ706A, cu o alcoolemie de 0,46 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Şoferul de 40 de ani, din Brănişca, a crezut că dacă circulă noaptea, chiar dacă e băut, nu va fi prins.
Şi în municipiul Deva, tot pe timpul nopţii, poliţiştii au oprit în trafic un cetăţean italian în vârstă de 47 de ani, care conducea un autoturism pe Strada Avram Iancu, după ce băuse. Probleme are şi un haţegan de 51 de ani, care a fost depistat de poliţiştii rutieri cu o alcoolemie de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat, dar şi un hunedorean de 52 de ani, de asemenea, prins şi el la volanul unui autoturism pe DJ 708 E, după ce băuse. Toţi sunt cercetaţi acum pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago