Categories: Comunitate

Ajutor pentru copiii defavorizaţi

Maximilian Gânju

Micuţii care învaţă la grădiniţa care funcţionează pe lângă centrul social din Dărăneşti, păstorit de părintele Gabriel Bulf, au primit mai multe cadouri de la angajaţii operatorului de apă din Valea Jiului.

Nu mai puţin de 22 de preşcolari care provin din familii sărace ce locuiesc în cartierul Bosnia din Petroşani au primit pachete cu dulciuri şi fructe din partea angajaţilor operatorului de apă şi canal din localitate. Conducerea SC Apa Serv Valea Jiului spune că a încercat să aducă un strop de bucurie micuţilor şi va face acest lucru lună de lună, nu doar în preajma sărbătorilor, cum se practică de cele mai multe ori. „Am avut o discuţie cu părintele Bulf şi am zis că ajutăm bătrâni din centrul păstorit de el, dar şi copiii. El a venit cu ideea ca prima dată să ajutăm aceşti copii minunaţi. Este un gest umanitar făcut de noi, cei de la SC Apa Serv Valea Jiului. Le mulţumesc tuturor colegilor pentru că s-au gândit şi la aceşti copii. După ce am văzut bucuria acestor copii, împreună cu colegii mei de la Apa Serv, ne-am luat angajamentul ca în fiecare lună să sprijinim atât bunicii din acest centru cât şi micuţii de la grădiniţă”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.
Nu este pentru prima dată când angajaţii operatorului de apă şi canal îşi îndreaptă atenţia şi spre cei din centrul social construit de preotul Gabriel Bulf. Spre exemplu, toţi cei 500 de salariaţi ai societăţii au decis să-şi direcţioneze procentul de 2 la sută din impozit către acest centru social din Petroşani.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago