Ai nevoie de informaţii? Întreabă holograma.

24 mai 2012 | Adauga un comentariu | Publicat in: Info IT

Sebastian Mezei

Începând cu luna iulie, pasagerii care vor tranzita terminalul 5 al  aeroportului JFK din New York pot obţine informaţiile dorite de la un asistent neobişnuit: o hologramă.
Conducerea aeroportului a decis implementarea acestui tip de asistent virtual, urmare a unei investiţii în valoare de 250.000 de dolari.
Reprezentanţii aeroportului au subliniat faptul ca acest asistent va fi disponibil non-stop, nu are nevoie de pauze şi nu oboseşte niciodată.
În acest moment, asistentul hologramă nu are capacitatea să interacţioneze cu pasagerii şi oferă doar informaţii privind cursele aeriene care tranzitează aeroportul JFK.
Ţinând cont de valoarea investiţiei şi de imposibilitatea interacţionării cu pasagerii, în această etapă, salariaţii aeroportului angajaţi la departamentul de relaţii cu publicul nu au deocamdată motive de îngrijorare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bende Barna-Gavril: Oamenii vor o viaţã normalã

- Domnule dr. Bende, sunteţi un candidat important, cu şanse tot mai mari la conducerea Primăriei municipiului Hunedoara. Ce credeţi...

Vochiţoiu devine favorit în alegerile pentru Consiliul Judeţean

Recenta decizie a Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), prin care se constată incompatibilitatea lui Mircea Ioan Moloţ, candidatul USL la...

Cui îi e fricã de un candidat independent?

Candidatul independent la funcţia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea (foto), a declarat că atât Petru Mărginean, cât şi...

Închide