Categories: Publicitate

Agentii de Pariuri online cu aplicatii pentru mobil

Pe zi ce trece telefonul mobil joaca un rol tot mai important in viata noastra si asta deoarece il putem lua cu noi oriunde, datorita marimii sale incapand fara probleme in buzunar sau in geanta.

Astfel, casele de pariuri sunt si ele obligate, intr-un fel, sa tina pasul cu aceste tendinte si sa le ofere clientilor o accesibilitate cat mai usoara. Prin urmare, acestea au dezvoltat aplicatii pe mobil, pentru ca ai lor clienti sa poata accesa oriunde si oricand site-ul lor.

Daca in urma cu 5 sau 10 ani telefonul mobil nu era atat de “in voga”, casele online putandu-se lipsi de aceasta aplicatie, care reprezinta, pana la urma, o investitie costisitoare, acum acesta a devenit un criteriu de departajare foarte important, nu putina lume refuzand sa-si creeze cont la o casa de pariuri daca aceasta nu pune la dispozitie o aplicatie de mobil.

Celor care au temeri legate de lipsa de siguranta a aplicatiilor mobile privind pariurile le spunem ca acestea provin din surse verificate si gestionate de acea casa de pariuri, necontinand coduri care ar putea dauna dispozitivului sau compromite datele personale introduse.

Cum pot descarca aplicatiile?

In general, casele de pariuri ofera posibilitatea de a descarca direct de pe site atat aplicatia pentru Android, cat si cea pentru iOS. In cazul in care nu gasim linkul pe site pentru a o descarca pe iOS, nu trebuie decat sa accesam magazinul virtual Appstore, de unde putem instala gratis aplicatia, fie ca vorbim despre cea de pariuri sportive, jocuri de cazino sau poker.

Daca ai un telefon sau o tableta cu Android, tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil pe site-ul casei de pariuri si sa descarci aplicatia, toate casele ce au dezvoltat una punand la dispozitie aceasta optiune. De precizat ca in cazul in care nu reusesti sa descarci aplicatia trebuie sa intri la “setari” pe dispozitivul tau mobil, iar din optiunea “Securitate”, pe care o gasesti la tabul “Personal”, bifeaza “Surse necunoscute”. Aceasta actiune este necesara deoarece dispozitivele mobile cu Android nu permit automat instalarea aplicatiilor descarcate din alta parte decat Google Store. Odata efectuata aceasta actiune, aplicatia va fi descarcata, putandu-se instala apoi foarte usor.

Cate case de pariuri au dezvoltat o aplicatie pentru mobil?

Daca doresti sa consulti lista tuturor caselor de pariuri ce beneficiaza de aplicatie pentru mobil o poti face pe site-ul Intelbet. Dintre cele 16 case de pariuri online legale – intelbet.ro ne spune ca 10 au dezvoltat aplicatie de mobil. Poti vizualiza asta accesand sub-sectiunea “Versiuni de mobil” din meniul aflat in stanga. De asemenea, Intelbet ne prezinta daca acea casa de pariuri beneficiaza de aplicatie atat pe Android, cat si pe iOS.

In acelasi meniu de care am amintit mai sus se gasesc diverse clasamentele ale caselor online in functie de diverse aspecte, cum ar fi cotele, oferta de pariuri, bonusul de inregistrare etc. . Totodata, vei descoperi recenzia tuturor caselor licentiate, pentru fiecare specificandu-se cate 3 puncte tari, dar si 3 puncte slabe. In cazul in care doresti sa adaugi un feedback sau o reclamatie in privinta unei case de pariuri, o poti face in sectiunile aferente.

Sa spunem ca Intelbet este singurul site din Romania care ajuta pariorii ce au o problema cu o anumita casa de pariuri, prin asta intelegandu-se, cel mai des, un pariu validat incorect. Reclamatia ta este preluata in scurt timp de stafful Intelbet, care va face tot posibilul pentru ca nedreptatea comisa de casa online sa fie reparata, iar banii sa iti fie restituiti in cont.

Intelbet nu este insa numai un site care te ajuta sa alegi casa de pariuri convenabila pentru tine, aici putand gasi si un concurs lunar de pronosticuri. Pentru a participa trebuie doar sa alegi daca pronosticurile propuse de tipsteri vor fi sau nu castigatoare. Prinre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, moderatoare de emisiuni sportive, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Totodata, Intelbet propune ocazional cateva concursuri pentru a puncta evenimente fotbalistice importante.

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

18 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

18 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

18 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

18 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

18 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

19 ore ago