Categories: Eveniment

Afganul s-a răsturnat cu TIR-ul în şanţ

Cristina Ghenea

Deşi iarna grea face ravagii în toată Europa, un şofer afgan, în vârstă de 35 de ani, s-a aventurat la drum cu TIR-ul neechipat corespunzător. Ieri dimineaţă, autovehiculul a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ, la intrare în Deva.
Potrivit poliţiştilor, şoferul şi-a început călătoria din Olanda şi trebuia să ajungă la Kabul, în Afganistan, însă o perioadă, va fi nevoit să rămână în Deva. Asta, pentru că pe lângă amenda primită, acesta a mai fost sancţionat şi cu confiscarea certificatului de înmatriculare, pe care îl poate recupera doar după ce îşi va dota TIR-ul cu anvelope de iarnă. „Într-o curbă, la intrare în Deva, autovehiculul a derapat pe carosabilul acoperit de zăpadă şi s-a răsturnat într-un şanţ. Nimeni nu a fost rănit, însă TIR-ul este avariat şi, oricum, şoferul nu poate pleca, până nu îşi recuperează certificatul de înmatriculare, după montarea cauciucurilor de iarnă. De asemenea, acesta a primit o amendă de 1.680 de lei“, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

2 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

8 ore ago