Adrian David, în ATOP, fără voia PNL, dar cu votul PSD

Sorina Popa

Ieri, pe ordinea de zi a şedinţei CJ Hunedoara a fost şi proiectul de hotărâre privind desemnarea a şase consilieri judeţeni ca membri ai Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Hunedoara.
Patru aleşi judeţeni în ATOP vor fi de la PSD, iar doi de la PNL. Liberalii au propus ca în ATOP să fie, din partea lor, consilierii Vetuţa Stănescu şi Florin Mârza. Numai că la vot, social-democraţii l-au propus pe Adrian David (PNL), în locul lui Mârza. Proiectul s-a votat, iar acum liberalii au venit cu un comunicat, nemulţumiţi de propunerea lui David.
”Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David a anunţat că va demisiona în cursul zilei de mâine (n.r.-azi) din funcţia de membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Hunedoara, având în vedere modul nedemocratic prin care conducerea PSD a Consiliului Judeţean Hunedoara întelege să interpreteze Regulamentul de funcţionare al instituţiei. Profitând de lipsa de la şedinţa ordinară a lui Adrian David, majoritatea PSD din Consiliul Judeţean Hunedoara, la propunerea vicepreşedintelui  Mircea  Bobora, l-au votat pe acesta membru în ATOP Hunedoara, fără consultarea prealabilă a grupului PNL, care desemnase alţi doi reprezentanţi, şi anume pe Vetuţa Stănescu şi Florin Mârza. Considerăm acest gest ca fiind o încercare de diversiune a PSD, care pune în pericol coeziunea consilierilor judeţeni liberali. Astăzi a avut loc un nou episod care demonstrează că PSD nu este capabil să urmeze reguli şi să respecte legi, comportându-se samavolnic şi autocratic. Conform regulamentului de funcţionare a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Hunedoara, componenţa acesteia trebuie să respecte reprezentarea politică din Consiliul Judeţean Hunedoara”, se arată în comunicatul PNL Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago