Adolescentul care şi-a violat sora, în aşteptarea sentinţei

12 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Minorul de 16 ani, din municipiul Vulcan, şi-a obligat sora mai mică cu şase ani să facă sex anal cu el. Copila a ajuns la spital după viol iar adolescentul într-un centru de deţinere pentru minori din Craiova.

Adrian Şefan T. a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de viol iar dosarul a fost soluţionat de Judecătoria Petroşani. Magistraţii au rămas în pronunţarea soluţiei, după o amânare iniţială a pronunţării. Astfel, sentinţa în acest dosar de viol care a şocat comunitatea vulcăneană ar urma să fie comunicată peste cinci zile. Grozăvia a avut loc anul trecut, în municipiul Vulcan. Copila a rămas acasă alături de fratele ei, pentru că mama plecase până în oraş, unde avea treabă. Nu s-a gândit nici o clipă că fetiţa este în pericol, iar când a ajuns acasă şi a aflat ce s-a întâmplat, a sunat imediat la Poliţia Vulcan. Anchetatorii au stabilit că minorul a dus-o pe copilă într-o anexă a gospodăriei şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale anale cu el. Adolescentul era un copil problemă şi chiar şi părinţii săi se temeau de furia sa. De altfel, imediat după ce copila de 10 ani şi-a sunat mama ca să-i spună prin ce a trecut, femeia şi-a rugat o rudă să o însoţească până acasă, pentru că-i era teamă că ar fi putut fi agresată de adolescent.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Decesul unei paciente în vârstă îngrijorează

Bătrâna a decedat la Spitalul de Urgenţă Petroşani şi a fost internată în acelaşi salon cu tânăra din Aninoasa, de...

Operatorul de apă şi canalizare din Valea Jiului roagă consumatorii să apeleze la serviciile on-line

Apa Serv Valea Jiului are un sistem electronic de plată a facturilor, cât şi de comunicare a consumului lunar, dar...

Poliţistul „loverboy”, arestat preventiv pentru 30 de zile

Agentul încadrat la Poliţia Deva a cerut instanţei de judecată să fie cercetat sub control judiciar sau arest la domiciliu,...

Închide