Categories: Actualitate

Adolescenta hoaţă are un nou dosar

Tânăra a comis zeci de furturi pe raza judeţului Hunedoara, cu precădere în Valea Jiului. A scăpat de fiecare dată de închi­soare pentru că era minoră. Acum este trimisă în judecată într-un nou dosar de furt.
Geanina Mihoc a comis de-a lungul anilor zeci de furturi din Lupeni, Petroşani şi chiar Deva. Tânăra din Lupeni, pentru că era minoră, a primit pedepse educative. Acum riscă ani grei de închisoare şi se află în arest preventiv după ce pe rolul Judecătoriei Petroşani a fost înregistrat un nou dosar de furt. Tânăra a fost reţinută pentru o serie de furturi comise în Petroşani. Mihoc era ajutată de complici minori în cele mai multe cazuri. Astfel, tânăra, alături de un minor de 16 ani, tot din Lupeni, a comis trei furturi de portofele şi telefoane mobile. În două zile, cei doi au furat poşeta unei angajate de la o firmă din Petroşani, în ea fiind suma de 500 de lei, telefonul mobil, carduri şi acte. O altă victimă este un bărbat de 66 de ani. Omul era la Serviciul Taxe şi Impozite Petroşani, s-a aşezat la o masă pentru a completa un formular, a pus borseta lângă el, pe masă, iar după ce a terminat de completat documentul a constatat lipsa borsetei (în care se aflau mai multe carduri bancare, acte de identitate şi un telefon mobil). Cei doi au mers apoi în Piaţa Cen­trală din Petroşani, unde au făcut o altă victimă. I-au furat borseta în care avea che­ile de la trei autoturisme. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

10 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

10 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

10 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

10 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

10 ore ago